Beşiktaş evinde ağırladığı Kasımpaşa’dan üç gol yiyerek üç puanla Kasımpaşa’yı sahasından yolladı. Beşiktaş’ın yeni hocasının rüzgârı iki haftada söndü. Bu sezon seyrettiğimiz vasat oyun vasat futbolun karşılığını kalesinde üç gol yiyerek aldı. Taraftar artık bu sezon bitsin de kurtulalım moduna geçti.

Sahada Beşiktaş Kasımpaşa’yı sadece seyretti. Bal yapmayan yaban arısı misali. Beşiktaş ilk devre 28. ve 45. dakikada iki gol yiyerek, Kasımpaşa ilk kırk beş dakikada Beşiktaş’a iki gol atarak maçı bitirdi. İkinci devre Beşiktaş’ın baskısı yaban arısı vızıltısı gibi. 82. dakikada Kasımpaşa üçüncü golünü atınca Beşiktaş’ın vasat oyununa Kasımpaşa üç golle cevap vermiş oldu. Beşiktaş bu sezon bildiğimiz Beşiktaş.

Bu maçta gördük ki gelecek sezon da bu kafa yapısıyla 0 çekecek gibi. Sırf bazı yöneticilerin kişisel kaprisleri yüzünden takımın başına getirmedikleri Şenol Hoca’nın yerine getirilen İsmael Hoca’nın da yanlış bir seçim olduğunu maçlar oynandıkça görüyoruz. Bu sefer hoca yönetimi de beraberinde götürür.

Ruhunu kaybetmiş bir Kartal sistemsiz bir oyun aynı zamanda Fenerbahçe’nin başına getirilen yerli İsmail hocayla Beşiktaş’ın başına getirilen İsmael’in oynadıkları oyun, aldıkları puanlar ortada. Biri kanaryayı uçurdu biri kartalı yere çaktı.

Başkan Ahmet Nurçebi bu maçın tekrarını iki defa seyretsin. Kadro, oyuncu değişiklikleri cezalandırılmak istenen oyuncular belki ezber yaparlar.

Görülen o ki geçen sezonun üç kupalı şampiyon Beşiktaş’ı bu sezonun boş geçtiği gibi gelecek sezon da boş geçeceği.

Kusura bakma Şenol Hoca oyun içinde oyun seni kumanda edemedikleri için istemiyorlar ama Beşiktaş taraftarının seninle gönül bağı var.