Beşiktaş haftalar sonra evinde 3 puan alarak oh dedi.  Tüpraş Stadında Ankaragücü ile karşılaşan Siyah Beyazlılar 23 Nisan Salı günü  oynanacak Türkiye kupası maçının provasını yaptı. Salı günü yine Sarı lacivertlilerle ama bu kez deplasmanda karşılaşacak olan Kartal yardımcı hoca çıktığı sahadan 3 puanı alarak ayrıldı.

Beş haftadır kazanamayan Beşiktaş bu sezon takımın başına geçen altıncı hoca olan Santos’la yollarını ayırdıktan sonra herkes nasıl bir takım izleyeceğini merak ediyordu.  Sahaya dokuz eksikle çıkan Beşiktaş önceki maçlara nazaran oynama ve gol atma arzusuyla dolu bir görüntü çizdi. Hele bir de Ankaragücü de oynama ve gol atmayı düşününce seyri güzel bir karşılaşma ortaya çıktı.  Pozisyonları, direkten dönen topları ile oyunun seyir zevki oldukça yüksekti.

Beşiktaş’ta Gedson, Ghezzal ve Muçi biraz vites yükseltince pozisyonlar art arda gelmeye başladı. 18. dakikada Beşiktaş’ın golü Muçi’nin mükemmel vuruşuyla geldi. Golden sonra Muçi’nin kaleyi yokladığı pozisyonlarda kaleci Bahadır çok başarılıydı. İlk devre iki takımda gole yaklaştı ama direği ve kalecileri geçemedi. İlk 45 dakika Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğüyle kapandı. İkinci devre yine iki takımın açık futbolu pozisyonları beraberinde getirdi ama Ankaragücü son vuruşlarda başarılı olamadı. 57. dakikada Ghezzal’ın serbest vuruşunda direğe takılan Beşiktaş, 67. dakikada Muleka’yla golü bulunca skoru 2-0’a getirerek rahatlamış oldu.

Kartal’ın yardımcı hocası Serdar Topraktepe haftalardır kazanamadığı üç puanı kazandırarak takıma moral de yükledi. Hem oynanan oyun, hem skor, hem üç puan kupa maçı öncesi Kartal’a moral oldu. Beşiktaş evinde kupa maçı öncesi kupadaki rakibiyle güzel bir prova yapmış oldu.

Tebrikler Serdar hoca. Bu güzel prova sonrasında Salı günü gerçek maç oynanacak. Taraftarın bu sezon bütün hayali Türkiye Kupası’nın alınması.  Beşiktaş için tarihin en kötü sezonunda yardımcı hocayla Türkiye kupasını kazanıp tarih yazması dileğiyle…