Bu hafta bir çok ünlüyle İstanbul’un değişik semtlerinde karşılaştım.

Sanki hepsi sözleşmiş gibi sokaklardaydı.
Gelin şimdi sırasıyla sokaklarda kimlerle karşılaştım, neler konuştuk tek tek yazayım.

İlk sırada Hazal Kaya ve Ali Atay çifti var. Ünlü çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün alışveriş yaptıkları bir AVM’de gördüm..

Kaya,“Kardeşlerin arası nasıl, anlaşmazlık oluyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Normalde kardeşler arasında ufak tefek anlaşmazlıklar olur ama biz henüz yaşamadık. Hep iyi olmalarını isteriz” dedi.

Tolga Sarıtaş ta İstanbul sokaklarında karşıma çıkan bir başka ünlüydü.

Sarıtaş’ı, 4 yıldır ilişki yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’la önceki gün Nişantaşı’nda gördüm. Oyuncu, “Bir arkadaşımızın bebeği oldu, ziyaretine gideceğiz” dedi. Sarıtaş, yeni projeler için acelesi olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Evlilik ne zaman?” sorusu üzerine de müjdeyi verdi: “Çok mutluyum, çok güzel bir birlikteliğimiz var. Evlilikle ilgili çalışmalarımız var, yakın zamanda duyacaksınız dedi ve yollarına devam ettiler.

Bilge Öztürk te bu hafta dışarıda görüntülenen ünlülerdendi .

Ünlü isim, sevgilisi Daren Gerede’ye şef bıçağı almaya geldiğini söyledi. Öztürk, evlilikle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Evlilik ve çocuk yapmaya karşı biriyim. Evlilik yapmayı düşünen biri olsaydım bu zamana kadar nikâh masasına oturmuştum. Parmağımdaki yüzüğü geçen sene doğum günümde Daren almıştı.” Öztürk, estetikle ilgili de “Hiçbir zaman estetik yaptırmayı düşünmedim. İhtiyacım da yok” açıklamasını yaptı.

Şimdi sırada benim de çok sevdiğim bir isim var o da Gupse Özay.

Başarılı oyuncu, sosyal medyanın anneler üzerinde ‘mükemmel anne’ olma baskısı yarattığını söyledi: “Doğruları şeffaf bir şekilde anlatırsanız, yorgun ve üzgün anneler kendilerini iyi hissedecek. Sosyal medyada bir gerçeklik dışında her şeyi mükemmel gösterme gibi bir kaygımız var.” Oyuncu, eşi Barış Arduç’un öpüşme sahnelerini beğendiğini açıklayan Bülent Ersoy ile telefonda arkadaş olduklarını anlattı: “Uzaktan arkadaş olduk. Eşimi hiç kıskanmıyorum. Ne güzel, var ki kaslarını gösteriyor. Benim öyle bir şeyim yok. Çocukluğumda spor yapmadım.”dedi.

Daha bir çok ünlü ile karşılaştığım bir haftayı geride bırakırken haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.