Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında gol atamayan Gençlerbirliği'ni ağırladı ve misafir takım gol hasretini bitirerek 3 puanı alıp gitti.

Sergen hoca, karşılaşmaya 4-1-4-1 sistemiyle, daha doğrusu sistemsiz başladı. Klasik Necip'i sağa koydu, geçen haftanın kahramanı (!) Vida'yı yedek kulübesine oturttu. Sergen hoca da, yorumcu Abdullah Avcı gibi Beşiktaş'ta rekor kırmaya devam ediyor. 9. dakikada Stancu'nun kafa vuruşuyla Gençlerbirliği Süper Lig'de ilk golünü attı. Bu erken gol, Beşiktaş'ı tamamen bozdu.

Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin kalabalık defansı karşısında oyun kurmakta zorlandı. 19 dakikada Gençlerbirliği'nin tehlikeli atağını kaleci Ersin kesti. Bu dakikaya kadar Beşiktaş'ın rakip kaleye bir şutu, bir gol organizasyonu yok. Gençlerbirliği'nin iki pozisyonunun biri golle sonuçlanmış. Beşiktaş'ın tek atağı, 42. dakikada Jozef'in rakip kalecide kalan şutuyla kayıt altına alınıyor.

Sergen hoca, ikinci yarıya Dorukhan'ın yerine Mensah'la başladı. Takımın, ilk devredeki gibi tutuk, oyun kurmakta zorlanan görüntüsü devam etti. Pozisyon bulan yine Gençlerbirliği oldu. 65. dakikada kaleci Ersin'i geçen top filelere giderken, çizgiden Montero çıkardı.

Beşiktaş baskılı gözükse de, bal yapmayan arı misali sadece topla oynadı maç boyunca. Pozisyon, atak, şut yok ve 90 dakika Gençlerbirliği'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

Beşiktaş, hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sergen hoca ligin dördüncü haftasında havlu atmış gibi. Beşiktaş vasat oyun, vasat takımla milyonlarca taraftarını kahrediyor. İşin en kötüsü gelecek için ne yönetimin ne de Sergen hocanın basireti var. Sergen hoca "Eldeki malzeme bu" görünüsü veriyor.

İşin en kötüsü gelecek için ne yönetimin ne de Sergen hocanın umut vermeyişi. Eldeki iş yapan oyuncularla yollar ayrılırken, yüksek kontratlı ama sahada gezen oyuncularla 4. haftada 15. sırada yer alıyor Beşiktaş.
Şampiyonluk mu? Başka bahara.