Bu hafta Demet Şener ile İbrahim Kutluay bir kez daha karşı karşıya geldi. İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya davacı Demet Şener Kutluay, avukatı Kezban Hatemi ile katıldı. Duruşmaya gelmeyen davalı İbrahim Kutluay'ı ise avukatı Erdal Kılbaşoğlu temsil etti. Tarafların başvurusu üzerine verilen gizlilik kararı nedeniyle gazetecilerin alınmadığı duruşmada, daha önce alınan ara karar gereği davalı Kutluay'ın arkadaşının tanık olarak dinlenildiği öğrenildi. 

Duruşmada Kutluay'ın avukatı Erdal Kılbaşoğlu'nun, gizlilik kararına rağmen basında çıkan haberlerle aile mahremiyetinin sürekli ihlal edildiğini öne sürerek, dava konusuyla ilgili sosyal medya dahil tüm haberlere basın yasağı getirilmesini talep ettiği ifade edildi.

Talebi değerlendiren mahkemenin de, gizlilik kararı verilmiş olmasına rağmen, son zamanlarda basında sıklıkla dava ve dava içeriğinin yer almaya başladığına dikkati çekerek, aile mahremiyetinin korunması için Anayasa'nın 26 ve Basın Kanunu'nun 3. maddesine göre boşanma davası ve taraflarla ilgili sosyal medya dahil her türlü haber, yayın ve görsel yayınının tedbiren durdurulmasına hükmetti. Mahkeme duruşmayı karar verilmek üzere 20 Aralık'a erteledi.

Bence mahkeme doğru karar vermiş. Haber açısından baktığımda hep aynı çerçevede dönüp duruyor. Bu iş daha çok uzar.

Deniz Seki,  üç buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar verdi. Operasyona karar verilirse midesini küçültecek olan sanatçının ince bağırsağının da mideye yakın kısmından 1 metre alınacak. Operasyon için düğmeye basan Deniz Seki, bu hafta içi Taksim Acıbadem Hastanesi'ne giderek testlere başladı. Dört saat süren tahlillerin ardından çıkışta soruları yanıtlayan şarkıcı, 'Bir takım tahliller yaptırdım. Mide by-pass'ı olacağım. Sıkıntılı ve meşakkatli bir ameliyat olduğu için korkularım var. Tahlillerin sonucuna göre karar vereceğim' dedi.

Açıkçası Deniz Seki' nin yaşadıkları kolay şeyler değil. İçerde kalmanın yan etkileri yavaş yavaş çıkmaya başladı. Deniz Seki'yi çok eskiden tanır ve severim. Beraber çok teşrik-i mesaimiz olmuştur. İnşallah hayatında her şey eskisinden çok daha güzel olur.

Umarım yaşadıklarından da  ders çıkarmıştır. Bir de geç olmadan evlenip anne olursa hayatının daha da güzel olacağına inanıyorum.

İnşallah her şey gönlünce olur.!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın