Reynmen'in yeni şarkısı Ela, ilk gün 18 milyon şu ana kadar toplamda ise 33 milyon kez tıklanarak rekora imza attı. Reynmen, tıklanma oranlarına inanmayan Işın Karaca'ya isim vermeden gönderme yaptı.

Işın Karaca sosyal medyada Reynmen'e ''Tebriğe şayan, tarihte bir ilk! İzlenmeden beğenilen şarkı yapmışlar. Vallahi de billahi de tebrik ediyorum. Düşünsenize dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde!'' sözleriyle laf atmıştı.

Instastory'den takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Reynmen, ''Şarkıların milyon izlendi ve ünlülerin iyi ve kötü tepkilerine ne demek istiyorsun?'' sorusuna "Hepsine çok teşekkür ederim. Yorumları benim için çok değerli iyi veya kötü. Ama bazı or..." dedi.

Reynmen "Yaşça büyük sanatçıların başarısını tebrik etmek yerine eleştirmelerine ne diyorsun" sorusuna ise "Buna üzülüyorum çünkü yıllarca muhafaza etmiş ve ismini korumaya çalışmış bir şekilde. Herkesten ve her şeyden hatta ezik olduğunu düşündüğü benimle bile adını yan yana getirip bir şeyler konuşulması bana çok ezikçe geliyor.'' diye yanıtladı.

'Tıklanma oranı' tartışmasına daha sonra ünlü şarkıcı Demet Akalın da katıldı. Akalın, bu konuyla ilgili yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna kalp (beğeni) bıraktı.

O tweette ise şöyle yazmaktaydı: "Reynmen'in şarkısı 8 dakikada 500 bin izlenmiş. Siz gerçekten artık işin suyunu çıkardınız. Klip rekortmeni Adele, Ariana bile bu kadar izlenme alamıyorken siz tam olarak kimsiniz acaba? Yutmuyoruz artık...

Aleyna Tilki, de tartışmaya katılan ünlülerden di "Çomar show" diyerek Reynmen'i tiye aldı.

İşte sosyal medyada ünlü olan birinin  sanatçıları nasıl peşine taktığını gördük. Bu bana göre bir başarıdır. Ama bu başarı suni veya kalıcı mı ? asıl önemli olan bu! Onu da hep birlikte ilerleyen yıllarda göreceğiz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.