Bu hafta sevgililer gününü yaşadık. Birçok ünlü isim de 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulundu. Ünlülerin paylaştıkları fotoğraflar kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. İşte birbirinden ünlü isimlerin sevgililer günü paylaşımları.

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile bir çok farklı zamanlarda çekilen fotoğraf karesini paylaştı. Eşinin sevgililer gününü anılarla biriktirdikleri o güzel karelerle bir nevi kutladı.

2015 yılında dünyaevine giren başarılı komedyen Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar'dan da sevgililer gününe özel paylaşım yapıldı.

Selin Gökbakar; "Bahanemiz bol olsun. Sevgimiz her gün kutlu olsun kocam" dedi. 

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabında çiçeklerle poz verdi ve şu ifaldeleri kullandı: 

"Sevgi neydi? Sevgi EMEKTİ… O zaman bugün emek verdiğimiz her şeyi kutladığımız bir gün… Fotoğrafın altına açıklama yazmasam eminim “yeni bir aşk” haberleri okurduk bütün gün. Halbuki bu çiçekler en severek emek verdiğim işlerimden birinden Bambaşka Sohbetler programımın 300. programı için… Emek verdiğim her şey iyi ki var… Yaşasın aşk, sevgi ve bu sebepten olan tüm güzellikler… Sevginin hakkını veren herkesin günü kutlu olsun..."paylaşımında bulundu.

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel de sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle hem sevgilisinin doğum gününü hem de Sevgililer Günü'nü kutladı.

Daha yeni ümreden gelen başarılı sanatcı Eşi Buse Varol ile paylaşım yapan Alişan, "14 Şubat'la sınırlı değil sevgimiz ama madem bugün Sevgililer Günü, o zaman sevgilimle bir fotom olmasın mı" notunu paylaştı.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, eşinin doğum gününü kutladığı bir paylaşımda bulundu. Eşinin paylaşımını yayınlayan Eser Yenenler, "Uyyy karıcım iyi ki doğdum iyi ki büyüdüm, iyi ki aynı zaman dilimine denk geldik de birbirimizi bulduk. Sevgililer günümüz kutlu olsun karıcığım. Boş ver benim doğum günümü" notunu yazdı.

İşte bir sevgililer günü ünlüler dünyasında böyle hareketli geçti.

Tüm sevmeyi hak edenlerin günü bir güne sığmaz bu yüzden her günü sevgililer günü gibi yaşayan çiftlere mutluluklar silerim.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.