Baharın geldiği bugünlerde magazin dünyası da renklenmeye başladı.

Bu hafta Beyaz Show'a Aleyna Tilki konuk oldu.16 yaşındaki şarkıcıya ilgi büyüktü. Tilki, çekimlerin ardından hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.

Mini elbisesi nedeniyle zor anlar yaşayan Aleyna Tilki'yi kurtarmak Beyazıt Öztürk'e düştü. Eli ile Aleyna Tilki'nin eteğinin arkasından kapatmaya çalışma çabaları kameraya yansıdı. Aleyna Tilki her nedense magazin dünyasında çok abartıldı. Bu işin arkasındakiler kimler ise bu kızı boş bir gündem ile iyi pompaladılar. Bir gazeteci olarak Aleyna Tilki'nin bu kadar gündemi meşgul etmesini anlayamıyorum. Çok fazla şişirtilen Aleyna Tilki bana göre ilerliyen yıllarda kaybolup gider. Genelde böyle sabun köpüğü gibi magazinde olanların sonu hep aynı oluyor.

Uzun zamandır objektiflere yakalanmayan başarılı oyuncu Sanem Çelik eski sevgilisinin doğum gününde kol kola görüntülendi. Kenan Doğulu'nun eski vokalisti Cem Öcal, yeni yaşını önceki gün bir mekanda kutladı. Kutlamada Öcal'ın yıllar önce beraber olduğu Sanem Çelik de vardı. İkili mekan önünde kol kola görüntülenince, Öcal "Yanlış bir şey yazmayın, kardeşim olur" dedi. "Siz yıllar önce Sanem Hanım ile sevgili değil miydiniz?" sorusu gelince de "O iş yaklaşık 25 yıl önceydi, artık hükmünü kaybetti" deyip tekrarladı: "Sanem benim kardeşim olur." İkili, ilk kutlamanın ardından eğlenceye başka bir mekanda devam etti. Magazini yakından takip edenler bilir, " Biz kardeşiz, biz arkadaşız" laflarını çok duyar, daha sonra sevgili olarak kendilerini görürüz. Sanki yine bu kural değişmeyecek gibi geliyor bana. Bekleyip göreceğiz.

Bu hafta beni gerçekten mutlu eden bir habere şahit oldum. O da Erkan Petekkaya'nın FOX TV, dünya çapında bir yapım firması olan Red Arrow'a bağlı ve Amerika'da önemli işler başaran yapım şirketi 'Karga Seven Pictures' ın da yer aldığı bir konsorsiyumla dün sözleşmeye imza atması oldu. Robert De Niro, J.J. Abrahams, Goeorge Clooney, Tom Cruise, Brad Pitt ve ünlü siyasetçi ve de ünlü sporcu starların yer aldığı menajerlik firması "CAA" ile de Petekkaya tanıştırılıp yürütülecek yol haritası belirlendi.

Nisan ayı sonundan itibaren öncelikli olarak dil eğitimi ve Hollywood kültürünü benimsemesi için ünlü Türk oyuncunun 2 ay Los Angeles'ta yaşayacağı öğrenildi.

Ardından Türkiye'deki FOX TV'de yayınlanacak ve şimdiden Türkiye'ye satılması konusunda anlaşmaya varılan dizi çekimleri önce Los Angeles'ta başlayacak sonra Türkiye'de devam edecek. Ben Erkan Petekkaya'nın hem oyuncuğu, hem de  adam gibi adam olması sebebiyle çok sevindim. Bugüne kadar gerek ses sanatçılarımız, gerekse bazı oyuncularımız Hollywood kapısına çok kez gitti ve geldi. Umarım  Erkan Petekkaya bu kapıdan giren ve orada kalarak dünyaya açılan isim olur. Onun elde edeceği bu başarının  bir çok Türk sanatçının da önünü açacağına inanıyorum.

Bu hafta yine renkli bir magazin turu yaptık. Haftaya yeni konularla görüşünceye kadar sevgi ve hoş görü ile kalın.