İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasının üçüncü duruşması bu hafta yapıldı. Geçtiğimiz Ekim ayında Demet Şener İbrahim Kutluay'a avukatı aracılığıyla boşanma davası açmıştı. Bu duruşmaya Kutluay katılmadı, Şener ise avukatlarıyla birlikte katıldı. Demet Şener mahkemede boşanmaya gerekçe olarak "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" gösterdi. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın üçüncü celsesi, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde bu hafta bir kez daha  yapıldı. Basına kapalı görülen duruşmada bir karar çıkmadı. Mahkeme başka bir tarihe ertelendi. Bu ünlü çiftimiz boşanma kararı almadan öncede uzun yıllar hep boşanıyorlar haberleri çıkmış, her seferinde Demet Şener yalanlamıştı. Buradan da anlaşıldığı gibi Demet Şener her seferinde bu evliliği kurtarma çabasında olan kişi gibi duruyor. Ama basında ve fısıltı gazetelerinde çıkan haberlerde bu evlilikteki en büyük sorunun eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın çapkınlıkları oldu.

Gerek sanat gerekse spor veya iş dünyasında popülersen evlilikler uzun sürmüyor. İstisnalar hariç mutlaka ayrılık veya boşanma yaşanıyor. Özellikle de popüler erkeklerin çapkınlıkları, aldatmalarından dolayı ayrılıklar oluyor.

Buna da en güzel örnek özellikle "hadi yaa" dediğimiz ünlü şarkıcı "hacı" lakaplı Mustafa Ceceli'dir. Çocuğunun annesini boşama kararı alması ve hemen ardından hiç beklemeden yeni sevgilisi ile evlenme kararını açıklaması ile ünlüler dünyasındaki boşanmaya son noktayı koydu.

Yakın dönemde popüler erkeğin çapkınlıklarından bir  yuvanın yıkılmasına ayrı bir örnekte Kaan Tangöze ile manken eşi Seçkin Piriler'in ayrılığıdır. Manken Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin altı yıllık mutlu evliliği de aldatılma sonucu sona ermişti. Beraberliklerinin sona ermesine sebep ise oyuncu Kıvılcım Ural' dı. Bu duruşma da aynı Demet Şener ve İbrahim Kutluay duruşması gibi hakimin gizlilik kararı vermesi ile  basına ve izleyicilere kapalı gerçekleşmişti. Demet Şener ve İbrahim Kutluay dan farklı olan tekşey Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin anlaşmalı olarak boşanmalarıdır.

Aldatma sonucunda boşanma ya da ayrılıklar sadece bizim ülkemizdeki ünlü isimlerle sınırlı değil. Dünyaca ünlü isimlerde durum bizden farklı değil.

Örneğin Dünyaca ünlü Ethan Hawke ve Uma Thurman da güzel bir örnektir. Eşi Uma Thurman'ı çocuklarının dadısıyla aldatan Ethan Hawke, ihaneti ortaya çıktıktan sonra evi terk etmişti. Hawke kendisinden boşanmak isteyen eşini suçlayarak, Thurman'ın başarılı kariyerinin ona kendisini ezik hissettirdiğini, ihanetin suçlusunun eşi olduğunu söylemişti. Boşanmanın ardından da Hawke dadıyla evlenmişti .

Yine dünyaca ünlü Hollywood'un en beğenilen çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanmıştı. Jolie'nin eşinin peşine dedektif taktığı ve boşanma sebebinin Fransız oyuncu Marion Cotillard olduğu iddia edilmişti. Ancak asıl boşanma nedeninin şiddetli geçimsizlik olduğu ortaya çıkmıştı. Daha önce ise altı çocuklu çiftten hiçbir zaman açıklama gelmemiş olsa da, Pitt'in çocukların dadısı ile ilişki yaşadığı da öne sürülmüştü. Yani özünde yine aldatma vardı.

Popüler isimler bir heves ile evleniyorlar yine aynı hevesle boşanıyorlar.

Dünyanın her yerinde bu popüler ünlü isimler son derece doyumsuz ve sevenlerine  kötü örnek!!!

Temennim, Ülkemizdeki ünlülerin en azından bu konuda daha güzel bir örnek teşkil edecek şekilde evliliklerini ve beraberliklerini yaşamaları.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın