Ata Demirer uzun zamandır birlikte anıldığı Aslı Turanlı 'ya olan aşkını sosyal medya hesabında duyurdu. Ünlü komedyen, önceki akşam ilk olarak Turanlı'nın fotoğrafının altına kalp emojisi koydu, hemen ardından da birlikte piyano başında görüldükleri bir fotoğrafı Instagram'da paylaştı.
Daha sonra Aslı Turanlı da sakladıkları aşklarını sosyal medya yoluyla ilan etti. Turanlı, bu gelişme sonrası yaptığı açıklamada "Güzel bir birlikteliğe başladık. Bir süredir birbirimizi tanıyoruz. Çok fazla ortak noktamız var. Tiyatroyu, müziği, en çok da gülmeyi seviyoruz. Ata beni dinleyen, anlayan, bana öncelik veren biri. Dejenerasyondan uzak. Bana eski usul çıkma teklif etti. Güzel bir birlikteliğe başladık. Çok mutluyuz." dedi.

Ata Demirer'in başından bir evlilik geçmişti ve bu evlilik çokta uzan sürmemişti. Umarım ünlü showman Ata Demirer aradığı aşkı bu sefer yakalamıştır.

Uzun zamandır birlikte olan ve artık nikah masasına oturmaya karar veren ünlü bir çift var. Yaklaşık beş yıldır devam eden ilişkilerini bu Şubat ayının ilk günlerinde resmiyete dökmeye hazırlanan Ali Atay ve Hazal Kaya çifti. Kına gecesi düzenleyen Hazal Kaya dostlarıyla birlikte felekten bir gece çaldı. Geceye katılan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Allah tamamına erdirir inşallah.

Şimdi de her kesimden çoğunluğun kafasını karıştıran  evli bir çifte gelelim. Serdar Ortaç ve eşi Chloe! Magazin basını ile biraraya gelen Chloe "ayrılıyormusunuz? aşk devam ediyor mu?"  soruları karşısında sessizliğini bir kere daha bozdu. "Bizim özelimizi kimse bilemez. Normal bir çiftiz" dedi. Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın "Artık Osmanlı erkeği olacağım" açıklamasıyla ilgili de şöyle konuştu: "Otoriter olmaya gerek yok. Zaten evimizde saygı var. İşlerimize saygı duyuyoruz." dedi.

Anlayacağınız Chloe de Serdar Ortaç gibi ayrılık yok aşk hâlâ var mesajıyla evlilikte sorun olmadığını dile getirdi. Daha önceki yazımda da belirtmiştim;  Serdar Ortaç ve Chloe bir bebek sahibi oldukları zaman bu evlilik daha sağlam daha oturaklı bir hal alacağına inanıyorum.

Bu hafta magazin gördüğünüz gibi aşk dolu geçti. İnşallah yukarıda yazdığım ünlüler bir ömür mutlu- mesut, çoluk çocuklu   bir ömrü  bir yastıkta geçirirler.
Sevgi ve hoşgörü ile kalın.