Bu hafta da yazımda magazin dünyasında çok konuşulan konuları kaleme alacağım.

Öncelikle başarılı oyuncu Çiçek Dilligil'in kilolarından kurtulmanın birinci yılını kutlarken bir davul zurna çalmadığı kaldı.

Kilo verme kararı alarak bıçak altına yatan Dilligil, bu kararı dolayısıyla kendisini kutladı ve 'bugün benim ikinci doğum günüm' dedi.

Ameliyat günü çekilmiş fotoğrafını yayımlayan başarılı oyuncu, "Geçen sene tam da bugün... Kadraja sığamıyormuşum... 2. doğum günüm bugün... Teşekkür edecek çok insan var, ama ben en büyük teşekkürlerden birini kendime etmek istiyorum, bu kararı aldığım için! Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri, sağlığımı, nefesimi, hayatımı kazandım, aferin bana. Kaç kişiyi yazsam eksik kalır, teşekkür edeceklerim kendini bilir, yazımı üstüne alınır. Duyduk duymadık demeyin bugün benim kararımla 2. doğum günüm" ifadelerini kullandı.

Ben öncelikle başarılı oyuncuyu kutluyorum bu cesaretinden dolayı.İnşallah bu yöntem ile kilolarından kırtulduğuna ilerki yıllarda da böyle mutlu olur.

Bu hafta  Çiçek Dilligil den sonra bir mutlu haber de İtalya'dan geldi.

Star TV'de yayınlanan 'Yüksek Sosyete' dizisinde rol alan Engin Öztürk ile sosyetik güzel İdil Fırat, bir yıldır aşk yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz Temmuz ayında ayrılmıştı.

Hasrete dayanamayan ikilinin, barışıp İtalya'nın Siena şehrine gittiği öne sürüldü.

Ünlü oyuncuların, Castello Di Spaltenna Otel'de gözlerden uzak aşk tazelediği konuşuluyor. Bakalım bu mutlu dedikodu İstanbul sokaklarında ne zaman opjektiflere takılacak.

Bu haftanın bir başka mutlu haberi Vakko Holding Yönetim Kurulu Cem Hakko'nun, Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko ile Kerim Yeşil'in evlenmesiydi.

Gündüz Neve Şalom Sinagogu'nda yapılan düğün töreni sonrası akşam Four Seasons Bosphorus Hotel'de muhteşem davet verildi. Düğün törenine cemiyet hayatının ünlü isimleri de yerlerini almışlardı.

Barış Arduç, Sapanca Green Blue Park Hotel'de gerçekleşen abisinin düğününe sevgilisi Gupse Özay ile birlikte katıldı.

Bir ara davetliler arasındaki bir kadını da oyuna kaldırmaya çalışan Gupse Özay, pisti bir an olsun boş bırakmadı.

Genç çift, gecenin sonunda aile bireyleriyle fotoğraf çektirdi.

Gupse Özay buradanda anlaşıldığı üzere sevgilisi Barış Ardunç ailesin içine girerek bu birliktelikten ailelerinde mutlu olduğunu gördük. Açıkçası ben Gupse Özay'ı yakınen tanırım. Çok şeker çok candan birisi. Hiç şimarıklığı olmayan içimizden biri.

Ben buradan şunu söyliyebilirim Barış Ardunç çok şanslı bir erkek.

İnşallah bu mutlulukları hiç bozulmaz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın