Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl mart ayında kendisinden 21 yaş küçük Feyza Aktan ile nikah masasına oturmuştu.  Kuzey adında bir oğulları olan çifttin boşanacağı iddia edildi.

Magazin kulislerinden gelen duyumlara göre  eşinden boşanma kararı alan Özcan Deniz dava için avukatına talimat vermiş. Çekişmeli boşanma davası açan çift yayın yasağı da aldırmış.

Ancak Özcan Deniz ile boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Feyza Aktan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Aktan, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altına şu notu düştü; "Hayat arkadaşım... Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin... Yerim hep başının üzeri oldu, ne şanslıyım ki aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin..." Evet bu evlilikte bir şeyler oluyor ama ne oluyor?

Bence sonun başlangıcı gibi geliyor.

Özcan Deniz yıllar boyunca özlemini duyduğu evlat özlemine kavuştu. Acaba çocuk arzusuna kavuşunca aşk bitti mi?

Bence Özcan Deniz özgürlüğü daha çok seviyor!  Birine uzun süre  bağlanmak ona göre değil. Ya da bugüne kadar gerçekten aşık olacağı, onu duvara toslatacak  bir kadın karşısına çıkmadı, hayatına girmedi.  Ancak böyle bir durum  Özcan Deniz'i   evli bir adama dönüştürür, evlilik hayatına bağlayabilirdi diye düşünüyorum.

Acaba daha sonra neler yaşanacak?

Bir çok ünlünün boşanmasında olduğu gibi aylarca-yıllarca kavgalar, gürültüler, kıyamet mi kopacak? Yoksa Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinde olduğu gibi örnek bir anne-baba boşanması ve sonrasındaki seviyeli ve olumlu diyaloğu yakalayabilecekler mi?

Bu soruların cevabını açıkçası bende çok merak ediyorum.  Özcan Deniz'in  bu dengeyi kurabileceğine inanıyorum. Ama eşi  Feyza Aktan'ı hiç tanımadığım için onun tutumu  ne olur  bilemiyorum.

Haklarında her şeyin hayırlısı olsun!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.