Bu hafta garip bir haber yeşil sahalardan geldi. Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu ile boşanma kararı aldı. Bu kararı da zehir zemberek sözlerle ilan etti. Eş Sinem Gündoğdu da anında yanıt verdi.

Hakan Çalhanoğlu, eşi Sinem Gündoğdu’yla barışmasının imkansız olduğunu söyleyip ona karşı ağır ithamlarda bulundu: “Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi imkansız bir kararla boşanacağım. Gerçeği öğrenince bana hak vereceksiniz.

” Sinem Gündoğdu’dan yanıt gecikmedi: “Ben seni hiç aldatmadım. Bu arada hamileyim.”

Bu çift arasında her ne yaşandıysa açıkcası merak ediyorum. Bana öğle geliyor ki arada kıskançlık ve büyük bir yanlış anlama var. Bu boşanma sürecinde çok ciddi sıkıntılar yaşanacağı net.

Şimdi de başarılı bir mankenimizin sesini duyacağız. Daha önce de aynı konudan dolayı başarılı oyuncumuz Bergüzar Korel bir belediye başkanına çok sinirlenmişti.

Bergüzar Korel, hayvanları sahile sokmayan Bodrum Belediyesi’ne tepki göstermişti. Bu kez de Özge Ulusoy, hayvan barınaklarındaki kötü koşullar için Çeşme Belediyesi’ni eleştirdi. Sıkı bir hayvansever olan Ulusoy, ’Çeşme Belediyesi, barınak çok üzücü durumda, lütfen insaf’diye yazdı.

Son dönemlerde herkesin hayvanlara karşı yapılan zulümlere tepkisi bu kadar çokken özellikle belediyeler bu konuda bu denli hata nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.

Bir tane de güzel haberle bu haftaki yazımı noktalayacağım. Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Buse Varol ve Alişan erkek bebek beklediklerini çektikleri bir video ile duyurdu: ’Allah’ıma çok şükür her şey normal ilerliyor... Erkek annesi olacak olmak beni çok heyecanlandırdı, doğum tarihi de belli oldu aşağı-yukarı. Sağlık durumu da iyiymiş, bugün benim için çok önemliydi, yapılan testlerde herhangi bir sorun olmadı. Ne kadar şükretsem de az... Doktorumuza da çok çok teşekkür ederiz. Güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler...’

Gerçekten güzel bir evlilikleri olacağına inandığım ender çiftlerimizden biri.

Allah nazarlardan saklasın ve sağlık ile evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.