Deniz Seki ile ilgili Ece Erken'in ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü. Ortaya atılan iddia Deniz Seki ile Serdar Bilgili'nin aşk yaşadığı haberi! Serdar Bilgili ile Deniz Seki hakkında aşk iddialarına Deniz Seki sinirlendi. İkili sosyal medyada birbirine girdi.

Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı proğrama gelen bir ihbar üzerine sunucu araştırmadan, sağlam bir zemine haberi oturtmadan yangından mal kaçırırcasına aşk haberini ekrandan dile getirdi. Bunun üzerine Deniz Seki sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı Deniz Seki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla,"Sayın Serdar Bilgili ve sevgili Deniz Akel ile yeni bir proje için bir araya geldik. Deniz Akel çok önemli bir yönetmen, Serdar Bilgili ise hem çok önemli bir işadamı hem de fotoğraf sanatçısı. Hemen yakıştırmalar yapmak çok yanlış. Sevgili Ece Erken dolduramadığınız yalan haberler yapmayın lütfen" sözleriyle uyardı.

Sunucu Ece Erken de aynı hızla Deniz Seki'ye cevap vermekte gecikmedi.

Ece Erken, "İddia diye verildi zaten, gazeteci değilim. Keşke arasaydın diğer detone ve alkollü görüntülerinle ilgili aradığın gibi, aşk vesaire de denmedi, fotoğrafı yayınladı yapımcımız biz de ne için birlikteler dedik o kadar... Benim de başıma gelebilir, her yan yana oturan sevgili değildir, dikkatli izleseydin" sözleriyle karşılık verdi.

Ece Erken'in bu cevabına ünlü şarkıcıdan bir cevap daha geldi.Deniz Seki, "Ececim artık canımın acımasından, kendimi savunmaktan çok yoruldum. Keşke bu sefer de sen beni arasaydın böyle bir şey var mı diye. Tekrar daha önce yaptığınız haberleri de yazmasaydın keşke" dedi.

Ece Erken telefon ile gelen bu iddiayı anında haber olarak ekrandan vermesi bana göre acele edilmiş bir haberciliktir. Magazin dünyası içinde olan sunucu bu iddiayı kendi çevresinden bildiği, tanıdığı biri tarafından duysa bu refleksi göstermesini anlarım. Çünkü daha elle tutulur kişilerden haberi duymuş olurdu.

Son dönemlerde sunuculuğunu yaptığı bu programda bu tarz yalan haberlerin sayısının  ne yazık ki çoğaldığını görüyoruz. Sektörde " bizde varız" rekabeti böyle yalan yanlış haberler yaptırmak zorunda bırakıyor.

 Ama düzgün, araştırılan haberlerin de iş yaptığının farkında değiller. Tabi bunu yapabilmek içinde deneyimli bir ekibe sahip olmak çok önemli.

Ben Ece'yi severim. Bu hatalı refleksi vermesindeki esas hatanın da bence ekipten kaynaklı olduğuna inanıyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.