Her hafta magazin dünyasında kavgalar, aldatmalar, laf atmalar, çekememezlikler, boşanmalar gibi haberlerle daha çok karşılaşıyoruz. Ama bu hafta mutlu güzel aile portreleri çok dikkatimi çekti. Bu güzel, mutlu, gerçekten örnek teşkil eden çiftleri ben de kaleme almaktan keyif alacağım.

İlk önce geçen yıl işadamı Nedim Keçeli'yle evlenen eski Türkiye güzeli Gamze Karaman'ı kaleme almak istiyorum.

Yedi aylık hamile olan Karaman'ı bu hafta içinde bir kafede buluştuğu arkadaşıyla uzun süre sohbet ederken gördük. Karnı burnunda olan  tescilli güzele annelik şimdiden daha da bir güzelleştirmiş. Anne adayı Gamze Karaman'ı yakinen tanırım. Gerçekten çok samimi son derece hanım efendi bir ünlümüzdür. Umarım evladını kucağına aldığı o mutlu günlere de şahitlik yaparız. Allah şimdiden sağlıklı bir şekilde  tamamına erdirsin diyorum.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu 'Babalar Günü' öncesi eşi ve kızı ile 'Bebeğim ve Biz' dergisi için objektif karşısına geçti. Ünlü çift aile hayatlarını anlattı. Uraz Kaygılaroğlu şunları söyledi: "Ada'yı kucağıma aldığımda 'Mona Lisa' gibi bir gülüp bir ağlıyordum. Duygu boşalması yaşadım. Tam bir kopuş anıydı. Babamı 4 yaşında kaybettim. Bu duyguyu Ada ile keşfediyorum. Kızımın benim için 'Eğlenceli bir babam vardı. Tüm özel anlarımda hep yanımdaydı' demesini isterim.

Melis Kaygılaroğlu ise Ada'yı ilk görüşünü şöyle anlattı:

"Müthiş bir kavuşma anıydı. Uzun saatlerin ardından bebeğimi gördüğüm anda yaşadığım rahatlık, onu göğüsüme koyar koymaz susması, parmaklarını yüzüme sürdüğü ilk an aklımdan çıkmayacak"

İnşallah bu çiftimizinde mutlulukları sonsuza kadar böyle devam eder.

Şimdi de sırada uzun zamandır sosyal medyadan da hayranlık ile takip ettiğim bir ünlü çiftimiz var.

Komedyen Şahan ve eşi Selin Gökbakar' dan bahsediyorum. Kendim ve ailem de bu güzel çiftimize hayranız. Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Hanım zerafet sahibi, hanım hanımcık! Muhteşem bir eş olduğu o kadar belli ki. Gerçekten Şahan Gökbakar Allah'ın sevgili kuluymuş diyorum. Bir bu kadar ömrü olsa böylesi naif ve böylesi zerafet sahibi bir eş bulabileceğini sanmıyorum. Şahan da bunun farkında ki eşinin üzerine titriyor. Gerçekten çok güzel ve örnek bu çift oldular.

Gökbakar Ailesi magazin dünyasında yaşanan bir çok aldatma, boşanmaların içinde beş parmağı geçmeyecek kadar az olan güzel çiftlerimizin başında geliyor. Allah onların da mutluluklarını daim etsin inşallah! Allah nazarlardan korusun!!!

Onlar ve onların gibi güzel çiftlerimizi ve örneklerinin de çoğalmasını arzu ediyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.