Magazin dünyası bir süredir evde kalmıştı. Her gün ünlülerimiz evde kal çağrısı yaptı sevdiklerine. Bu hafta magazin Corona virüsünden önceki günlerine geri döndü gibi. İşte bu hafta magazin dünyasında Corona virüsünün dışında yaşananlara bir göz atalım.
İlk önce olaylı bir şekilde evlilikleri bitten iki ünlü isim yine karşı karşıya geldiler. Seren Serengil-Yaşar İpek çiftinin teknede çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olaylara aile bireyleri de karışmıştı. Seren Serengil, photoshoplu olduğunu iddia ettiği tatil fotoğrafları için Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek Şafak’ı suçlayan ifadeler kullanmıştı. Eylem İpek Şafak da bu olaylardan sonra ünlü şarkıcı hakkında koruma kararı aldırtmıştı. Seren Serengil’in görümcesi İpek Şafak, yengesi hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Kararda Serengil’in kişisel bilgileri açıkça göründü. Serengil, ‘Soy bilgilerimle birlikte adresimi açıkça paylaşmış. Fiziki saldırıya maruz kalabilirim. Güvenliğimden endişe ediyorum ‘ diyerek savcılığa koştu.
Eylem İpek Şafak da bu olaylardan sonra ünlü şarkıcı hakkında koruma kararı aldırtmıştı. Serengil, bir ay boyunca Şafak hakkında şiddet içeren söz, aşağılama, hakaret ve küçük düşürücü söz ve davranışta bulunmamasına karar verilmişti.

Şimdi sıradaki haberimiz başarılı sanatçı Bengü. Ünlü şarkıcı yeni yaşını eşi ve kızı ile birlikte kutladı. Bengü, kutlama fotoğrafını da Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. "Tüm kalbimle sağlık diledim; hepinize, hepimize...Çare diledim sonra...bugünlerin bir an önce geçmesi ve geride kalması için artık bunun bir çaresini diledim...Kimse ölmesin diledim...İyilikler diledim tüm insanlığa..Sevgi diledim...Sevdiklerime , sevdiklerinize sarılın diye diledim...Sağlık olsundu ve bir de kavuşup sarılsak yeterdi çünkü artık bize..."

MFÖ soslisti Alanson’un eşi Biricik Suden bu hafta sosyal medya üzerinden takipçileriyle tartıştı.
MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden takipçisinin yazdığı yoruma sinirlenince verdiği cevapla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ve düzgün fiziği ile dikkat çenek Biricik Suden'in Instagram'da hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var. Biricik Suden son olarak sevinçle zıpladığı bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşıp, altına .
"Arabalarımızla gelip birbirimizi uzaktan görüp gideceğiz. 'Özledik' diyen arkadaşların neşesi" notunu düştü.
Bir takipçisi de Biricik Suden’e "Bıktık sahte resimlerinizden, neşenizden, uzun yeşil çoraplarınız ve sevimsiz arkadaşlarınızdan" diye yazdı.
Biricik Suden takipçiye yanıt olarak "Bu kadar uzun yazmak yerine bize kıskançlık duyduğunuzu belirtmeniz yeterliydi" dedi.
Biricik Suden'in "Mazhar nasıl?" diye soran başka bir takipçisine de cevabı şöyle oldu:
"Sağlığı yerinde olmasaydı, ben neşe içinde zıplar mıydım? Mantıklı mı bu soru?" yazdı.
İşte bu hafta magazin dünyasında yaşanan en dikkat çekici konular böyleydi. Bakalım haftaya ünlülerimizin yaşantısında ne gibi bir değişiklikler olacak.

Sevgi,hoşgörü ve sağlıkla kalın.