Beşiktaş evinde ağırladığı Konya karşısında Adem Lajic’in attığı golle öne geçse de 5 dakika sonra Burak’a yapılan faulü çalmayan hakem pozisyon devamı Beşiktaş kalesinde gol oldu. Bu golde Karis’un kaleye gelen topu içeri alma huyu devam etti. Kendisi de kaleci olan Şenol Güneş’in Kariüs’a bu kadar tahammül etmesi gerçekten enterasan. Sözleşmesinde bütün maçlarda oynayacak bir madde mi var bilemedim.
Kaleci kaptan Tolga’nın suçu herhalde Türk olmak.

33 dakikada Burak Yılmaz’ın güzel firikik golü Beşiktaş’ı öne geçirdi. Beşiktaş’ın klasik oyunu, üçüncü golü atamama, oyun disiplininden kopma, dağınık oyun devam etti. 57. dakikada bomboş pozisyonda Adriano’nun topu Burak Yılmaz’a pas vereceğine kaleciye nişanlamasıyla bir kez daha ‘atamayana atarlar’ sözü gerçek oldu.

Ve kale arkasına atılan top 75. dakikada Beşiktaş’ın gol yemesine sebep oldu. Oyuna denge geldi. 2-2 giden maçta 77. dakikada Kagawa’nın direkten dönen pozisyonuyla maç berabere bitti derken Kagawa’nın son dakika golüyle galip gelmesini sağladı.

SON DAKİKA GOLÜ BEŞİKTAŞ'IN FUTBOL ŞANSIYDI

Beşiktaş zaten şampiyonluk şansını kaybetti ama ikincilik için de ümit vermiyor. Geçen sezon gibi bu sezon da erken havlu attı. Bunda fulbolcudan çok Başkan Fikret Orman ve yönetimin katkısı var. Şenol Hoca da son transferini ve emeklilik ikramiyesini Milli Takım’a imza atarak yapmış oldu. İlk iki sezonun şampiyonluğu gibi son iki sezonun hezimeti de hafızalarda yer edecek.

Dört büyük takım Başakşehir’in şampiyonluğunu alkışlayacak.