Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş geçen Temmuz'da, Bodrum'da görüntülenmişti. Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuklu olduğu ortaya çıkınca, Ebru Şallı boşanana kadar görüşmeme kararı almış diye duyduk. Uğur Akkuş'un karısı Gonca Akkuş bu hafta şok bir iddiada bulundu! "Eşim çocuklarımı kaçırdı" dedi.

"Eşim oğlumu ve kızımı aldı. Üç haftadır onları benden kaçırıyor. Bana 'Ya eve dön, ya da tek kuruş talep etmeden boşan. Yoksa çocukları göremezsin' diyor. Eve döneyim, o da Ebru ile ilişkisini sürdürsün istiyor. Ebru Şallı'nın anne olarak empati yapmasını beklerdim. Bu işte onun da parmağı varsa yazıklar olsun! Çocuklarım ve ben çok acı çekiyoruz. Günahta neden bu kadar ısrarcı olduklarını merak ediyorum, aşklarını yaşasınlar, bizi rahat bıraksınlar. Evliliğim boyunca çocuklarımdan bir gün ayrı kalmamıştım" dedi.

Bana Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı geçtiğimiz yıllarda Özlem Yıldız'ın yine evli bir adam ile aşk yaşamasını hatırlattı.  Özlem Yıldız'ın evli sevgilisinin eşi de ayrılmayı kabul etmeyip sonuna kadar savaşmıştı. Sonunda adam evine döndü,

Özlem Yıldız da hayatına kaldığı yerden devam etti.

Açıkçası Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkının sonu da farklı olmayacak gibi geliyor.

Bir başka anlam veremediğim aşk ise Adriana Lima ve Metin Hara...

Adriana Lima ile Metin Hara'nın aşkı Temmuz ayında ortaya çıkmış, ikilinin romantik Bodrum tatili günlerce gazete manşetlerini süslemişti..

Bu hafta da dünyaca ünlü top model Adriana Lima Metin Hara ile  sevgilisini öperken çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.  Açıkçası bu ikilinin aşkına kimseler inanmadı.

Yazın çekilen fotoğraflarına bakınca evet bu ikili aşk yaşıyor dedirtti. İlerleyen dönemlerde yaşananlara, paylaşılanlara bakınca "bu aşk reklam kokuyor"dedik. Çünkü bir haber bombardımanı yaşandı.

Deli gibi aşk fotoğrafları ortalarda dolaştı. Sonra birden bire herkes memleketine işine gücüne baktı.  Sosyal medya da ikilinin paylaşımlarına bakıldığında deli gibi aşk yaşayan bir çiftin paylaşımları yoktu. Yaşandı ve bitti havası vardı.

Uzun bir ara ikiliden ses çıkmadı. Yaşanan her şey ve Metin Ara tam unutuldu derken bu hafta Adriana Lima sosyal medya üzerinden sevgilisini öperken fotoğrafı ile tekrar haber oldu.

Ben bu aşka inanmıyorum.

Kimsenin günahını da almak istemek ama çok fazla reklam kokuyor!!!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...