Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizi yasa boğan hepimizi derinden etkileyen bir terör saldırısına daha maruz kaldık, maalesef 44 canımızı toprağa verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından yaşanan bu olaya Türk milleti olarak tepkimizi gösterdik göstermeye devam ediyoruz.

Bence o hain gecenin en anlamlı mesajı bir Bursaspor taraftarından geldi. Beşiktaş ile geçmişte yaşadıkları husumete atıfta bulunarak "Aramız bozuk, kanımız değil" diye bir tweet attı. Çağıl Alperen Çöğüt isimli Bursaspor taraftarının attığı tweet çok anlamlıydı. Evet emperyalist devletler bizi içten çökertmek için aramızı bozmuş olabilir ama kanımız bozuk değil kardeşim asil bir kan taşıyoruz çünkü Peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bir milletin evlatlarıyız. İşte bu bilinçle hain teröre karşı bir olmalı emperyalist devletlerin bizi bölme planını birlikte bozmalıyız.

Son 1,5 yılda ülkemizde yaşanan terör olaylarında birçok şehit verdik. Özellikle 2016 senesi kara bir yıl olarak tarihe geçti. İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep v.s terör saldırısının olmadığı şehir kalmadı. Birde bu yetmezmiş gibi bir başka hain terör örgütü fetö'nün emperyalist devletler ile işbirliği yaparak ülkemizi işgale kalkışmasını yaşadık. 2017 nasıl geçecek kaygılıyız artık sen ben kavgası bitmeli ülkeye huzur gelmeli diyorsak Yenikapı ruhunu sözde değil özde yaşamalıyız teröre karşı tek ses olmalıyız.

Terörü besleyen devletleri artık hepimiz biliyoruz Beşiktaş patlamasından sonra ilk taziyede bulunan Almanya PKK teröristlerine en fazla kucak açan ülke diğer Avrupa ülkeleri de farklı değil. Dışardaki düşman belli içeriye bakalım PKK'lılar şehrin orta yerinde bomba patlatıyor PKK'lı teröristler aramızda geziyor metroda, kalabalık caddelerde herkesin gözünde bir tedirginlik görüyorum birbirimizin gözüne canlı bomba şüphesiyle bakar olduk.

Beşiktaş patlamasından bir gün sonra arabayla 15 Temmuz şehitler köprüsünden Anadolu yakasından Avrupa yakasına doğru ilerliyordum. Yanımda 90'lı yıllardan kalma Kartal bir otomobil belirdi içinde 4 tane sakallı, bereli adam oturuyordu eşim tedirgin oldu teröriste benziyorlar patlatabilirler arabayı diye beni uyarma gereği duydu. Maalesef septik ( şüpheci ) korku içerisinde bir yaşama sürüklemek istiyorlar bizi bu oyunu ancak birlik olursak bozabiliriz.

ÖĞRENCİ KILIĞINDA PKK'LILAR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir video filminde İstanbul Sultangazi'de bir lisede okuyan PKK'lı öğrenciler terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan'a methiyeler düzen şarkılar eşliğinde halay çekiyordu sonrasında sosyal medyada tepkiler artınca öğrenci kılığına girmiş bu PKK'lılar gözaltına alındı.

Üniversitelerimizin durumu da farklı değil PKK'lı öğrenciler kampüslerde ellerini kollarını sallayarak geziyor bundan iki yıl önce Ege Üniversitesi kampüsünde çıkan olaylarda öğrenci kılığına girmiş hain PKK'lı teröristler Fırat Çakıroğlu kardeşimizi şehit etmişti. Devletimizin PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar için " Bu suça alet olmayacağız " diye imza toplayan sözde akademisyenlere sesleniyorum Fırat Çakıroğlu kardeşimiz PKK'lı hainler tarafından öldürüldüğünde siz zaten suça alet olmuştunuz. " Sizler akademisyen kılığına girmiş maskeli teröristlersiniz".

Madem OHAL var hepsini temizleyelim

15 Temmuz hain Fetö terör örgütünün darbe girişiminden sonra ülkede OHAL ilan edildi sonuna kadar destekliyorum. Ülkemizi tehdit eden ne kadar terörist varsa devlet bunları tespit edip cezalandırsın. PKK, FETÖ, DHKPC v.b terör örgütlerine mensup, sempati duyan Meclis'te, Milli Eğitim'de, bürokrasinin tüm kademelerinde nerede olursa olsun tespit edilip gözaltına alınsın. Bu söylediklerim devletimiz tarafından şuanda yapılıyor kararlılıkla devam edilmeli. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU teröre karşı kararlı cesur bir tavır sergiliyor sonuna kadar arkasında durmak gerekiyor.

Sonuç olarak; Terörü sonlandırmak için artık net çözümlere ihtiyaç duyulmaktadır. Önerimiz: Terör uzmanları tüm bildikleri yöntemleri ortaya koysun ortak bir akıl ile bataklık kökten kurutulsun ülke feraha kavuşsun.