Öz yeğeniyle yaşadığı skandal ilişki nedeniyle büyük tepki çeken Murat Başoğlu, sessizliğini bozdu. Teknede bir kadınla öpüşürken çekilen fotoğrafları olay yaratan Murat Başoğlu, günler sonra teknede yaşananların ayrıntılarını ilk kez paylaştı. Eşini aldattığını itiraf eden Murat Başoğlu, 'Teknede birliktelik yaşadığım kişi yeğenim Burcu değil. O gün o da teknedeydi, fakat fotoğrafların çekildiği koya gitmeden önce Burcu'yu bıraktık' dedi.

Fotoğraflardaki kadının yeğeni Burcu Başaoğlu olmadığını söyleyen Murat Başoğlu, röportaj sırasında zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sunucu, "Evet, eşimi aldattım ve çok pişmanım. Fakat teknede birliktelik yaşadığım kişi yeğenim Burcu değil. o gün O da teknedeydi, fakat fotoğrafların çekildiği koya gitmeden önce Burcu'yu bıraktık. Ve o koyda çekilen fotoğraflarda Burcu yok, bunu yargı kanıtlayacak. O teknedeki asla Burcu değil. Burada planlı bir saldırı var. O kişinin Burcu olduğuna inandırmaya çalışıyorlar insanları. Bunun arkasındaki kişiler ne olur ortaya çıksın. Ama maalesef bir başkası var, karımı aldattım ve bundan çok pişmanım."

Ben bu adamı anlamıyorum eminim benim gibi siz de anlamıyorsunuz. Hâlâ neyin peşinde anlaşılır gibi değil!  Çırpındıkça batıyor. Allah akıl fikir versin diyorum.

Bu hafta bir başka çirkin haber ise başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile ünlü sanatçı Sinan Akçıl ile ilgiliydi. Samimi çekilmiş bir fotoğrafın altına çirkin bir yorumla yapılan haber! Erkan Petekkaya" yı sosyal medyadan takip ediyorum. Bu fotoğrafı Miami/ABD de, başarılı magazinci Kenan Erçetingöz aylar önce çekmiş ve instagram da paylaşmışlardı. Bu üç isim, üç kafadar  çok iyi dostlar. Her fırsatta, her samimi dostlar gibi bir araya gelip güzel vakit geçiriyorlar. O zamanlar hiç bir magazin gazetecisinin dikkatini çekmemişti. Şimdi ne oldu da bu kadar dikkat çeker oldu!? Açıkçası çok enteresan!

Birileri olumsuz bir algı yaratmaya çalışıyor ve bunu niye yapıyor anlayamadım.

Başarılı sanatçı Erkan Petekkaya bütün magazinci arkadaşlara her zaman saygılı ve arkadaş gibidir. Kimseyi kırmaz,  herkesin gönlünü elinden geldiğince yapmaya çalışır.

Emekçi magazin gazetecilerinin her dönem yanında ve gerçekten dost gibidir. Bu kadar şöhret olmadan en kötü döneminde bile arkadaşlarımızı kırmamış biridir. Yüreği bu kadar güzel bir insana yapılan bu çirkin yakıştırmayı, bir magazin gazetecisi olarak çok ayıpladım ve de bu haberi yapan arkadaşlarımdan çok utandım. İşte bu gibi utanç haberi yapan magazin gazetecisi arkadaşların böylesi basit, gelişi güzel habercilik anlayışları yüzünden ülkemizde magazin haberciliği kötü anılıyor ve ciddiyetsiz bir meslek olarak algılanıyor. 

Ne yazık ki sapla samanı karıştıran meslektaşlarımız ekmek yedikleri mesleği ancak bu kadar aşağı çekebilirler. Yıllardır böylesi kötü magazin gazetecilerinin sektör içinde yöneticileri tarafından değer görmeleri, iyi, ahlaklı, işini düzgün yapan magazin gazetecilerinin işsiz kalmaları ne büyük adaletsizliktir!

İnşallah daha geç olmadan herkes bir silkelenir! İşini layığıyla saygıyla, sevgiyle ve ahlaklı bir şekilde yapan arkadaşlarımız,  bu acımasız, yağcıların ve onları besleyen  yöneticilerin olduğu arenada çok geçmeden yerlerini alır ! 
 
Sevgi ve hoşgörü ile kalın.