Bodrum'da bu hafta yaşanan bir tekne kazası yaşandı,  hatta kaza değil kasten adam öldürmeye teşebbüs edildi. Bu olay medya dünyasını ayağa kaldırdı. Üç magazin muhabiri arkadaşımızın  görev yaptığı tekne, Bodrum Türkbükünde  Maçakızı'na ait sürat teknesinin çarpması sonucu battı. Gazeteciler canlarını zor kurtarırken, kaptan Osman Demirkoz ağır yaralandı.

Olayın ayrıntıları  çevreden alınan kamera görüntüleri incelendiğinde ortaya çıktı. Maçakızı Otel'in sürat teknesi, olay anında aşırı hızla direk olarak dümen kırmadan, sürat kesmeden adeta terör estiriyor. Gazetecilerin olduğu küçük kayığa  direk çarptıktan sonra sürat  tekmesini kullanan katil kaptan arkasına dahi bakmadan tam gaz kaçıyor. Görüntüleri izledikten sonra  akla 'Kasıtlı mı yapıldı?' sorusunu getiriyor. Olay kesinlikle adeta bir cinayet girişimi görüntüsü vermektedir.

Bodrum #MaçaKızı Oteli'ne ait gazeteci cinayetine teşebbüs eden  sürat teknesinin kaptanı olaydan sonra yakalanarak adliyeye sevk edildi. Katil kaptan hemen tutuklandı. Ama bu katil bunu tabi ki  kendi başına  yapmadı. Bu emri veren azmettirenler de kesinlikle işin içinde. Bu azmettirici ya da azmettiriciler de katil kaptan gibi hesap vermeli!  halka ait, halka açık  kıyıları ele geçirip, denizi kendi özel mülkleri, babalarının malıymış gibi  görerek kıta sahanlığı ilan etme arayışındaki bu ve benzeri baraka'lara (mekan demek bile istemiyorum)  hadleri bildirilmeli.

Türkbükü gibi özellikle üst tabaka ve dünya çapında ünlü isimlerin uğrak yeri olan bu tatil beldesinde babalarının yeriymiş gibi bu şekilde hareket eden maçakızı na adaletin haddini  bildirmesi şart!!!!  Öğle bir ceza verilmeli ki  geride kalan bu zihniyettekilere emsal teşkil edecek şekilde  sonuçlanmalı.

Bu mekan incelense iskelesinden, işletmesine kadar eminim bir çok usulsüzlük çıkacaktır.

Gerek bu işletme, gerek katil kaptan ve gerekse bu katliamın azmettiricileri en ağır şekilde cezalandırılmalılar!!!!

Sadece açık alanda işlerini yapan gazetecileri şuursuzca resmen öldürmek, yok etmek amaçlı vicdansızca bu şekilde nasıl oluyor da hareket edebiliyorlar ve bu gücü nereden alıyorlar gerçekten pes!!!

Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağız. Gazeteci arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun dileklerimle !

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.