Bergüzar Korel denince oyunculuğunun yanında güzelliği diye bir şey var! Sosyal medya 3 çocuk annesi Bergüzar Korel'in 3 çocuktan sonra zayıflama sırrını sevenleri merak ediyor..

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile bundan 13 yıl önce dünya evine girmişti.

Uzun süredir kendi isteğiyle ekranlardan uzak olan ve Londra-İstanbul arasında mekik dokuyan Bergüzar Korel yeni projesi için imaj değişikliğine gitti.

Sosyal medyada her zaman ilgi odağı olan güzel anne Bergüzar Korel doğum kilolarına veda etmiş ve eski fit haline hiç zaman kaybetmeden kısa süre içinde geri dönmüştü.

Başarılı sanatçı öyle ki neredeyse eskisinden bile daha zayıf oldu.

Bergüzar Korel'in bu haftaki son paylaşımına incecik olan bacakları damga vurdu...Korel takipçilerinden gelen yorumlar karşısında "Bende bir değişiklik yok" diyerek cevap verdi. Arkasından yine sevenlerinden karşı cevap olarak "Daha ne olsun inceciksin" yorumları geldi...

3 çocuk annesi güzel oyuncu Bergüzar Korel fiziğiyle kendine hayran bıraktı.

Güzel oyuncu hem aile yaşantısıyla hem de oyunculuktaki başarısıyla yediden yetmiş yediye her kese örnek bir kadınımız.

Sanat dünyasında her hafta sizlere yazıyorum. Boşanmalar, kavgalar, tatsız rekabetler  en çok karşımıza çıkan haberler ünlüler dünyasında.

Ama Bergüzar Korel, Halit Ergenç gibi örnek ünlülerimiz sanat dünyasında çok fazla yok. En son hatırlarsanız Arzum Onan güzel bir örnekti.  Zaman zaman bu güzel aileyi ben de köşe yazılarıma taşıdım ama ne yazık ki onlar da yıllar içerisinde yenik düştüler ve yakın zaman içinde boşandılar. Hatta benim bile çok şaşırdığım bir boşanma idi.

Umarım Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aynı Arzum Onan da olduğu gibi yıllar içerisinde onlar da yenik düşmez. Sanat dünyasında günler dünyasında hep böyle güzel örnek olarak kalırlar.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.