Müzik dünyasının yıldız isimleri  2023 yılının son saatlerini ve 2024 yılın ilk saatlerini sahnede karşıladı. Megastar Tarkan başta olmak üzere bir çok  ünlü isim, yılbaşı gecesine birbirinden güzel  şarkılarını sevenlerine seslendirerek girdiler. 

Sanatçıların yeni yıl dilekleri  ortaktı: Barış, sağlık ve mutluluk huzur.

TARKAN, 2024’e Kıbrıs’ta “merhaba” diyen sanatçılarımızdan biriydi. Megastar, hareketli repertuvarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir yılbaşı  gecesi yaşattı. Saatler 24.00’e yaklaşırken geri sayım yapan Tarkan, “Artık dünyada barış istiyorum, kavgasız ve savaşsız bir dünya istiyorum” dedi. Şarkıcıyı dinleyenler arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da vardı.

Pop müziğin duayen ismi  Erol Evgin, yılbaşı gecesi Antalya’da sahneye çıktı. Yeni yılı “Sevdan Olmasa” şarkısıyla karşılayan usta sanatçı, yurtta ve dünyada barış diledi.

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen yılbaşı gecesi dinleyicileriyle buluştu. 2.5 saat süren konserinde yeni yıl dileklerini de sıralayan şarkıcı, “Savaşların, doğal afetlerin ve kayıpların olmadığı, sağlıkla ve huzurla geçireceğimiz bir yıl olsun” dedi. Ünlü popçu yeni yılda yeni şarkılar çıkaracağının müjdesini de sahneden duyurdu.

Açık sözlülüğüyle bilinen sanatçı İrem Derici, 2023’e Kıbrıs’ta  veda etti. Sevenlerinin karşısına en çok sevilen şarkılarından oluşan hit parçaları dansçılarının şovları eşliğinde seslendirdi. Derici, dinleyicilerine harika bir yıl temennisinde bulundu.

Kıbrıs’ta konser veren sanatçılardan biri de Emre Altuğ’du. Konser öncesi magazin muhabirleriyle bir araya gelen Altuğ, “Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?” sorusuna “Doğru zamanda. Ben hazırım ama henüz öyle bir durum yok” yanıtını verdi.

2024’de aşksız giren sanatçı kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Şevval Sam, İstanbul’da sahneye çıkan isimlerden biriydi. Sanatçı, 2023 yılının bitmesine saatler kala Süper Kupa kriziyle ilgili konuştu: “Ben kendini istediği gibi tezahür ettirebilen bir kadınım. Bugün özgürce kendimi ifade edebiliyorsam, bunu Atatürk’e borçluyum. Ona minnetim ömrümün sonuna kadar bitmeyecek” dedi.

2024 yılında daha birçok ünlü isim ülkemizin bir çok yerinde sahnedeydi. Yeni yılın ilk haftası bugün itibarıyla geride kalırken ben de 2024 yılının tüm ülkem ve insanlarımız için sağlık, huzur ve dünyada barışın olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.