Hatırlayacaksınız İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi sanatçı olan kızı Dilan Çıtak ile araları bir dönem açıktı. Bu küslüğün sebep olan olay İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz aylarda Kuşadası’nda bulunan sitesinden tüm çocuklarına birer daire vereceğini açıklaması ve ardından Dilan Çıtak hariç diğer tüm çocuklarına daire vermesiydi. Bu durum sonrasında baba-kız arasında küslük oluşmuştu. Daha sonra araya giren aile büyükleri baba kızı barıştırdılar. Tatlıses barışma sonrası Dilan Çıtak ‘ın evine gitmiş, kızı da “evine hoş geldin babacım” notuyla bu barışmayı herkese duyurmuştu.

Tatlıses ve Dilan Çıtak her geçen gün birlikte daha da mutlu baba kız ilişkisi yaşamaya devam etti. En son Dilan Çıtak 4 yıldır birlikte oldığu erkek arkadaşıyla bu hafta nişanlandı. İbrahim Tatlıses yüzükleri taktıktan sonra kurdelesini de kesti. Nişan törenine baktığımda düğün gibi bir nişan yapıldı. Damadın oldukça heyecanlı olduğu görülüyordu. Damat nişanda kayınpederi Tatlıses için “İbrahim Tatlıses’ten kız istemenin zorlukları vardı ama beni evladı gibi sevdi” diyerek mutluluğunu bu sözlerle anlattı.

Damat doğruda söylüyor sonuçta Tatlıses’in kızını istemek öğle kolay değil. Nişanda tebrik töreninde kızına eline öptüren İbrahim Tatlıses müstakbel damadına ise elini öptürmedi. Tatlıses’in bu hareketi en çok konuşulan olay oldu. Tatlıses bu el öptürmeme olayı çok tartışılınca bir açıklama yapmak zorunda kaldı. “Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir, ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır” ifadelerini kullandı. Tatlıses’i iyi tamıyanlar gerçekten bilir kesinlikle el öptürmez. Bunu en iyi bilenlerden birisi olarak yazıyorum.

Bence tüm güzellikleri içinde bulunan bir nişan töreni oldu. Dilan babasıyla daha güçlü bir bağ kurdu. Baba-kız hayatlarında tadabilecekleri en güzel duyguları beraber yaşadılar. Küslük sonrası baba-kız bağları bu nişan töreniyle daha güçlenmiş oldu. Dilan’ın düğününde de baba-kızı böyle gönül gönüle görmeyi umuyorum.

Umarım birlik ve beraberlik içinde hep böyle mutlu ve mesut bir hayat geçirirler.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…