Ölüm her canlı için var. Her ölüm bize erkenmiş gibi gelir. "Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır"

Son yıllarda sanat dünyasında peş peşe gelen ölümleri ve hastalıkları yaşadık.

Geçen yıl gerçekten  hiç beklemediğimiz, Türk halkının çok sevdiği degerli sanatçılarımızı sonsuzluğa uğurladık.

Bu hafta içi usta oyuncu Bülent Kayabaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bülent Kayabaş kalın bağırsak kanseri nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Kayabaş'ın cenazesini almak için hastaneye eşi Selma Kepekli Kayabaş gitmişti. Sanatçının eşi bir açıklama yaptı "Sabah 06.00'da kaybettik. Bizi artık tanımıyordu. Yarı bilinci yoktu. En son dün konuşabildik doğru dürüst. 24 yıldır beraberdik" dedi.

Son olarak Sermiyan Midyat'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 'Bir Baba Hindu' filmi ile sevenleri karşısına çıkmıştı. Gerçekten çok değerli bir sanatçımızı  bize göre yine vakitsiz kaybettik. Mekanı cennet olsun! nurlar içinde yatsın!  Buyuk ustaya Allah rahmet eylesin.

Gecen hafta da yine güzel insan İbrahim Erkal' dan aldığımız haber ile çok üzüldük.

Geçtiğimiz hafta evinin otoparkında baygın bulunan ve hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, saatler süren beyin ameliyatı geçirmiş, ardından da yoğun bakıma alınmıştı. İlk günden itibaren Erkal ailesi, sevenleri ve dostları hastanede sanatçıyı hiç yalnız bırakmadı.

Hepimiz İbrahim Erkal' dan helecek güzel haberleri dört gözle bekliyoruz. Hâlâ yaşam mücadelesi veren İbrahim Erkal yoğun bakımda tutuluyor. Daha genç ve hiç beklenmedik bir şekilde yoğun bakımda yaşam şavası veriyor olması hepimizi kahretti.

Bir kez daha yeni baba olan Erkal'ın evladının kokusuna daha doyamadan, ölümle mücadele etmesi hepimizi derinden yaralayan başka bir konu oldu. Allah inşallah onu önce ailesine, sonra da sevenlerine bağışlar. Allah'ın mucizeleri bitmez!. Bütün dualarımız her daim İbrahim Erkal ile beraber! Erkal, ilk ünlü olmaya başladığı yıllardan itibaren, yakinen tanıdığım, röportaj yapmaktan, sohbet etmekten keyif aldığım güzel bir insandı.

Zaten dikkat ederseniz sanatçının düzeyli, sansasyondan uzak bir yaşantısı oldu.

İnşallah gözünü açar  ve onu tekrar aramızda sağlıklı bir şekilde görebiliriz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın