Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren, 23 yaşına bastı. Defne Samyeli kızının yeni yaşını Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Kızı ile fotoğrafını sayfasında paylaşan Defne Samyeli, altına şu notu düştü:
"Benim canım kızım, iyi ki doğmuşsun... Yıllar ne çabuk geçmiş, inanamıyorum... Bebeğim, eğlencede ve dertlerde en yakın arkadaşım, bir tanem.. Çok şahane yılların olsun, ve hep birlikte olalım."
Deren Talu ise annesine "Annem seni çok seviyorum" sözleriyle karşılık verdi.

Anne kız her zaman Magazin gündeminde çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Defne Samyeli ünlü showmen Cem Yılmaz dan ayrıldıktan sonra yalnızlığını paylaşmakta kızı kendisine en büyük teselli oldu.

Her yaptığı olay olan Magazin sayfalarının abonesi haline gelen Hamdi Alkan'ın kızından biraz söz edelim.

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan anne-babasının izinden gitti oyuncu oldu. En son babasının yönetmenliğini yaptığı '40 Yalan' filmi için kamera karşısına geçen Alkan bir dönem 'seksi dans' videosuyla çok konuşulmuştu. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen hâlâ çok konuşuluyor olmasına Zeynep Alkan bir açıklama yaptı; "O dans videosunu çekerken herkesin konuşacağı benim aklıma hiç ama hiç gelmedi. Hele hele haber olup da 'seksi dans' başlığıyla ön plana çıkarılacağını hiç düşünmedim. Bu dans olay olduktan sonra ona cevap olarak videolar çektim, 'içimden gelerek, insanları mutlu etmek güzel enerji vermek istedim' dedi. Acaba bu açıklamasına kendisi de inandı mı? Ama ben inanmadım. Her yaptığı, paylaşımı olay olan Zeynep Alkan böyle seksi bir dans yapacak ve bu olay olmayacak! Eminim bu açıklamaya kargalar bile gülmüştür.

Son olarak sırada çok taze anne olan ünlü model Tülin Şahin var. 6 Kasım'da anne olan Tülin Şahin kızı Siena Leyla ile poz verdi. Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara binlerce beğeni geldi. Bebeği şimdiden magazin sayfalarında ilgi görmeye başladı. Bu demek oluyor ki Siena Leyla yı daha çok magazin sayfalarında göreceğiz.

Birçok popüler olan ünlülerimizin çocukları var. Her biri kendileri kadar şimdiden ünlüler ve kendileri kadar magazin sayfalarında yaptıkları ile yerlerini alıyorlar. Ama hiç bir üretimleri olmadan elle tutulur bir iş yapmadan bu kadar bilinir olmaları ve bu kadar tanınır olmalarını ben doğru bulmuyorum. Bu durum ilerleyen yıllarda kendilerine olumsuz olarak geri dönmesinden korkuyorum.

Anne ve babalarına naçizane biraz dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...