Bu hafta , her gün, her ay, hatta her yıl şöhretini  katlayarak başarılı bir şekilde yoluna devam eden Hadise' yi kaleme almak istiyorum.

Bu ay özel bir dergiye kapak olan başarılı sanatçı Hadise belki de ilk kez aşka karşı bu kadar net ve bu kadar açık konuştu diyebilirim.

Aşk hayatıyla ilgili olarak aşkını neden göz önünde yaşamadığını şu kelimelerle dile getirdi; "Açıkçası ben özel yaşamayı sevdiğim için elimden geldiği kadar bunu gizli tutmaya çalışıyorum. Bunu yapmak kolay mı? Kesinlikle değil, çünkü karşındaki kişi de buna rıza göstermeli. Aşk hayatını magazin basının önünde yaşıyorsun, sonra belki de ilişkin yürümüyor ve ayrılıyorsun. O zaman ne olacak? "Ya, işte ben flört ediyordum ama anlaşamadık, bu yüzden ayrıldık" mı diyeceğim? Hayır... İşte bunu yaşamamak için özel hayatımı gizli yaşamayı tercih ediyorum."

"Aslında ben aşık olan Hadise'yi çok tercih etmiyorum. Aşık olunca duyguları çok derin, çok sert, aşırı heyecanlı yaşıyorum ve bu dengemi bozuyor. Ben de açıkçası dengemi kaybetmeyi sevmiyorum, çünkü aşk, yeni yaşadığımız bir şeyin heyecanı, yeni yaşadığımız bir şeyin hayalini kurmak demek benim için. Çok aşırı aşık olmadan, güzel, heyecanlı, beni anlayabilen, benimle hayata aynı şekilde bakabilen birisiyle olmayı tercih ediyorum."

Aynı zamanda başarılı sanatçı şuanda hayatında biri olmadığını ve bir gün evlenebileceği erkeği bulduğunda çok çocuklu bir anne olmak istediğini de yine şu kelimelerle dile getirdi;  

"Şu an hayatımda, 'Evet bu adamla yuva kurabilirim' diyebileceğim biri olsa kesinlikle çocuk sahibi olmak isterim." Benimle üç, dört, belki de beş çocuk yapmaktan bile korkmayacak ve bunun keyfini, korkularını, sorumluluğunu ve tutkusunu benimle birlikte yaşamak için heyecanlanacak bir adamla çocuk(lar) yapmak isterim."

Hadise' nin iş ve sosyal yaşantısıyla ilgili olarak benim de naçizane bir kaç analizim olacak. Başarılı sanatçı gerçekten haklı bir başarının keyfini sürüyor. Aynı zamanda ünlü olmanın zorluklarını da yaşıyor. O, özel hayatını gözler önünde yaşamamaya çok özen gösteriyor ve bunun için çok çaba sarf ediyor.

Bir çok ünlü gibi istese  bu durumları çok güzel reklam malzemesi yapabilir. Ama O asla bunu yapmadı ve yapmıyor da. Hatta kendine laf atan meslektaşlarına bile cevap vermiyor. Hiç bir şekilde  polemiklerin içinde yer almadı ve bunlardan hep kaçtı, nemalanmadı.

Hadise,  iş hayatında da son derece çalışkan ve disiplinli  bir sanatçı. Bir çok kez  provalarını izleme şansı buldum. Provalarda, her seferinde dansçılarından bile daha fazla çalışan, kendini deli gibi hırpalayan bir sanatçı gördüm. O, işine bu kadar saygı gösteren ve hiç bir ayrıntıdan kaçmayan tembelliğe asla izin vermeyen biri. Çok ama çok fazla disiplinli. Aynı zamanda bu kadar şöhret sahibi olmasına rağmen ablasından kardeşine, annesinden babasına kadar tam bir aile yaşantısını tercih eden bir sanatçı.

Bugüne kadar "Şöhretim ünlüyüm"  diye havalı havalı bir tarzını ve şımarıklığını hiç görmedim. Kuaföründen şoförüne kadar bütün çalışanı ile arkadaş , yeri geldiğinde kardeş, yeri geldiğinde bir abla olmasını bilen, kibirden uzak, sizin benim gibi biri...  

İşte bütün bunlara baktığımızda HADİSE  kolay olunmuyor.  Bu başarının tesadüf olmadığını görüyorum.

Bir çok ünlüyü yakinen tanıyan biri olarak şöhret olup, bu kadar mütevazi, bir o kadar disiplinli ve son derece işine ve çevresine bu denli saygılı olan ünlülerimiz çok az.

Hadise bunları kaybetmediği sürece HADİSE olmaya devam edecektir! 

Sevgi ve hoşgörü ile kalın