Bu hafta benim için magazin siyah ve beyaz gibiydi.

Bir yandan kavgalar, bir yandan çok kıymetli bir sanatçımızı ebedi hayata uğurladık, bir yandan da bir başka ünlümüzün hastaneden taburcu olması var.

İşte bu yüzden magazin benim için siyah ve beyaz bu hafta.

Öncelikle Romalı Perihan'ı kaybettik. Romalı Perihan'ın yoğun bakımda olduğu haberini veren ses sanatçısı Onur Akay, ünlü sanatçının vefat ettiğini duyurdu. Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Romalı Perihan'ı maalesef kaybettik." Romalı lakabını Zeki Müren takmıştı ve sonunda Zeki Müren gibi kendisini ölüme terk etmesi çok üzücü. Rahatsızlığı geçen yaz başladı. Asıl rahatsızlığı psikolojik sorunlardı. Yanına kimseyi yaklaştırmıyordu. Şeker hastalığı sinir uçlarına vurdu ve kaslarında erime başladı. İşte bir çınar daha böyle devrildi. Ölüm hayatın bir gerçeği. İnsan tanıdığı birini kaybedince üzülüyor tabi ki.

Geçen hafta geçirdiği sinir krizi nedeniyle psikiyatri hastanesi Lape'ye kaldırılan, birkaç günlük tedavinin ardından taburcu edilen Şafak Sezer, önceki gece sevenlerini bir kez daha korkuttu. Kandil gecesi arkadaşlarıyla Beykoz'daki Hz. Yuşa Türbesi'ne giden oyuncu, çıkışta uğradıkları mekânda fenalaştı.

Acilen hastaneye kaldırılan Sezer'in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Kalbine stent takılan ünlü komedyen, tedavi gördüğü hastanede kameraların karşısına geçti.. Sezer, hastaneye yatırılış sebebi ile ilgili, "Benim daha önce bir stentim vardı. Aynı hastanede aynı doktor tarafından kalbime stent takılmıştı. Şimdi yine baktı. Bir damarda daralma vardı. İkinci stent takıldı. Birkaç gün hastanede dinleneceğim. Daha sonra açıklama yapacağım. Sinir sıkışması sanıyordum, şeker çok yükselmiş. Şeker hastalığı çok garip bir hastalık. Herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Şu an herhangi bir risk yok" ifadelerini kullandı.

Şafak Sezer herkes tarafından çok sevilen başarılı bir oyuncumuz. Onu bugüne kadar hiç böyle görmedik. Açıkçası hepimizin yüreğini ağzımıza getirdi. Umarım bir an önce kendisini eskisi gibi neşeli, şen şakrak birbirinden güzel projeleri ile ekranlarda görürüz.

Son olarak da daha önce evlilik programlarını sunucularının birbirlerine girmesini yazmıştım. Bu hafta Seda Sayan ekranlarda ki rakibesi Zuhal Topal'ın cezalandırılmasını istedi.

Sayan bu hafta eşi Erkan Çelik ve avukatı Altan Mimir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gidip ve ifade verdi. Sayan, Zuhal Topal hakkında "iftira, lekelenmeme hakkını ihlal ve hakaret" suçlarından dava açılmasını ve cezalandırılmasını istedi. Adliye çıkışında avukatı Altan Mimir ile çektirdiği fotoğrafı "Adliye çıkışında avukatımla sarılmaca" notu ile sosyal medya hesabı İnstagramdan paylaştı. Zuhal Topal, eşi ve yapımcısının da ilerleyen günlerde ifade vermesi bekleniyor.

Daha önce de yazmıştım, bu kavga bitmez!!! Bu kavga ancak bu seviyesiz evlilik programları bitince biter diye düşünüyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın