8 Temmuz Cuma akşamı nikah masasına oturacak olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti davetiyelerini dağıtmaya başladı.

Aşkları iki yıl önce birlikte rol aldıkları dizinin setinde başlayan ikili geçtiğimiz kasım ayında aile arasında sürpriz bir nişan yapmıştı.

8 Temmuz Cuma akşamı Kanlıca'daki denize sıfır A'jia Hotel'de evlenecek olan ünlü çift, saat 19.30'da kıyılacak nikahın ardından davetliler ile gece yarısına kadar eğlenecek.

Çiftin nikah davetiyesi gerçek yapraklardan oluşuyor ve içinde "Evlilik kutlamamıza davetlisiniz" yazıyor. Bunun yanında davetiyeye "Çocuklara iyi uykular" yazmayı da ihmal etmemişler.

Davetiyeleri dağıtmaya başlayan çift, dizilerinin sezon finali yapmasının ardından 20 gün boyunca detaylarla ilgilenecek.

Bu magazin dünyası nelere kadir! Bazen ben bile şaşırıyorum.

Kadir Doğulu'nun daha önceden sevgilisi ve şimdilerde de evleniyor haberleriyle magazin figürü olduğunu görüyorum. Yıllar önce Hande Yener ile tanışıyor ve sevgilisi oluyor ve dünyası işte o an değişiyor. Onu kimse tanımazken şimdilerde hem oyuncu hemde tanınan bir isim oldu.

Yıllar içinde birçok ünlü model ve birçok bayan sanatçı birçok erkeği bu ülkede sevgili yaparak ünlendirdiler... Bu magazin dünyasından ne playboylar geldi geçti! Her biri hiç kimseyken ünlü biri oldu. Ama bugün geriye baktığımız da yine yok oldular.

İçlerinde şimdilerde ayakları üzerinde duran ve daha sonra mesleği de oyuncu olan aynı zamanda da şöhret kapısını aralayabilen Kadir Doğulu oldu.

Kim ne derse desin ortada bir başarı öyküsü var. Aynı zamanda playboyluktan oyunculuğa giden bir yol hikayesi!

Kadir Doğulu, Hande Yener'in sevgilisi olduğu yıllarda da, ünlü olduktan sonra da magazinden hep kaçtı. Elinden geldiği kadarı ile hep uzak durmaya çalıştı. Buna rağmen yine de magazin gündemini meşgul etti. Belki de bu yolda ilk hatasını bu evlilikle yapıyor olabilir. Umut ederim yanılıyorumdur!

Çünkü her iki tarafında ünlü olması evlilikleri olumsuz etkiliyor. Bu evliliklerin hala devam edenleri magazin dünyasında yok denecek kadar azdır.

İnşallah bu yok denecek kadar az olan evliliklerden biri de Kadir Doğulu'nunki olur!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın