Dönem dönem ünlülerden annesine, babasına, kardeşine yada aileden birilerine hiç bakmıyor diye haberler görüyor, okuyoruz. Bu hafta aynı konu ile ilgili haber ünlü sanatçı Özcan Deniz için yapıldı. .

Özcan Deniz, kız kardeşi Gülcan Deniz'in çığlıklarına karşı sağır ve dilsizi oynuyor! Babası Sadık Deniz'in ölümünün ardından abisi Özcan Deniz'e ulaşamayan 22 yaşındaki Gülcan Deniz, magazin masınına ulaşarak şu açıklamayı yapmıştı: "Kalp hastasıyım, annem de hasta. Okula gidemiyorum, bakıma ihtiyacımız var ama abime ulaşamıyorum."

Kalp hastalığıyla boğuşan Gülcan, yine bu hafta için de de KOAH hastası olan annesini apar topar hastaneye kaldırmak zorunda kaldı. Kardeşi çaresizlik içinde boğuşurken Özcan Deniz'in sessiz kalması tepki çekti.

Peki geçmiş yıllarda bu tarz haberlerle karşı karşıya kalan başka hangi ünlüler var bir hatırlayalım isterseniz.

Bir dönem podyumların aranılan mankenlerinden biri olan Aysun Kayacı içinde baba özlemini barındıran bir isim...manken 'hayatı boyunca hiç bir babalık vazifesini yerine getirmeyen bu adama baba demem' sözleriyle konuya son noktayı koymuştu.

Ünlüler aleminin babasıyla sorun yaşayan isimlerinden biri de Bendeniz. Ailesi hakkında konuşmaktan kaçınan Bendeniz, katıldığı bir programda sunucunun ısrarlı soruları karşısında babasının ciddi bir hastalıkla mücadele ettiğini fakat gördüğü şiddet nedeniyle aralarının açık olduğunu dile getirdi. Magazin basınına yansıyan olaylar sonunda Bendeniz inatçı tutumunu sürdürdü.Babasını asla affetmeyeceğini söyleyen başarılı şarkıcı, hastane ziyaretine dahi gitmedi.

Ebru Gündeş de kendisi dört yaşındayken evi terk eden babasını uzun süre affetmedi. Ünlü sanatçı, şöhretle ilk tanıştığı yıllarda verdiği bir röportajda babası için ‘Öldü' demişti. Sonra gerçek ortaya çıktı fakat buna rağmen Ebru Gündeş uzun süre babasıyla görüşmeyi reddetti.

Çok uzun zamandır babası ile porblemleri olduğunu söyleyen Esra Balamir babasının adını bile duymaktan hoşlanmıyordu.Esra Balamir katıldığı bir TV programında gözyaşları içinde başına gelenleri anlatmış, kısa bir süre sonra da babasının cezaevinde öldüğü haberini almıştı.

2013 yılında kaybettiğimiz arabeskin güçlü sesi Müslüm Gürses, babası Mehmet Aktaş'la yaklaşık 30 yıl görüşmedi. Baba - oğulun arasının açılmasına neden olan olaylar zinciri, 35 yıl önce Gürses'in erkek kardeşinin öldürülmesine dayanıyor...Aile içinde çıkan bir tartışma sonucu Gürses'in babası annesini öldürerek, hapse girdi. Aradan geçen yıllara rağmen babasını affetmeyen sanatçı, onu görmek için bir kez olsun cezaevine gitmedi.

Bu haberleri okuyunca ünlülerimize kızıyoruz. Ama perde arkasında hemen hemen hepsinin ne yaşadığını tam olarak bilmeden acımasızca eleştiriyoruz. Bence bir çoğunun gerçek anlamda kesinlikle geçerli sebepleri var diye düşünüyorum.

Sevgi ve hoş görü ile kalın.