Aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Rafet El Roman evlilikte bir türlü dikiş tutturamıyor. Başarılı sanatçı evlilik işlerinde sanatında olduğu kadar başarılı olmadığını bir kez daha gösterdi.

Almanya'da yaşayan Rafet El Roman  kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ceren Kaplakarslan'la 17 Temmuz 2014 tarihinde Frankfurt'ta evlenmişti.

Söylentilere göre, Tuğba Altıntop ile yaptığı evlilikten 2 kızı, Yeşim Eryıldırım ile yaşadığı ilişkiden 1 oğlu olmak üzere toplam 3 çocuğu olan Rafet El Roman, Ceren El Roman'dan yeni bir bebek istemeyince kriz çıktı. Daha sonra 27 yaşındaki eşi birlikte yaşadıkları Almanya'dan Türkiye'ye döndü. Bu sebeple araları uzun zamandır açık olan çift ayrılık kararı aldı.

Ayrılıklarını açıklayan ünlü çiftin bu kararından sonra her boşanmada olduğu gibi alacak verecek dedikoduları da hemen başladı.

Çıkan ilk dedikodu da Ceren El Roman'ın  boşanmak için 500 bin TL istediği oldu. Diğer iddia ise Ceren El Roman'ın ünlü showmen Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığıydı.

Bence  bu haber tamamıyla yalan haberden başka bir şey değildi. Ceren El Roman da çıkan bu haberi hemen yalanladı.

Rafet El Roman bana göre bu ayrılıkta ilk evliliğindeki ayrılma sürecinde yaşadığı  kavga ve gürültülere maruz kalmayacak.

İlk evliliğinde  ortada çocuklar vardı ve ayrıldığı eşi çok popüler bir modeldi.

Ünlü sanatçı  kızlarını kendisinin de yaşadığı Almanya'da okutup büyütmek isteyince iki taraf arasında  bir çok sıkıntılar, yıllarca bitmeyen kavgalar yaşandı. Üstelik bu kavgaların hepsi basın karşısında yaşanmıştı.

Ceren son derece kaliteli, düzgün, aklı başında bir kız. Bu ayrılıkta kavga gürültü olacağını düşünmüyorum. Ceren'in babası Atilla Kaplakaslan, kızı Ceren'in her zaman yanında olan ve  bu camiayı yakınen bilen, son derece sevilen bir insan. Özellikle, herkesin  gözü önünde çirkin kavgaların yaşanmasına izin vermeyecektir.

Neyse ki Ceren El Roman, boşanıyor olmalarından dolayı magazin basınında daha fazla dedikodular artmadan  bir açıklama yaptı.

İşte Ceren El Roman'ın yaptığı o açıklama:

"Son bir kaç gündür hakkımda yapılan asparagas haberleri dinlemekten yoruldum. Mehmet Ali Bey ailecek görüştüğüm, sevdiğim, saydığım bir insandır. 'Yakalandılar' başlığı altında sunulan fotoğraf iftar sofrasında topluca çektirdiğimiz, hatta herkesin kameraya bakıp gülümsediği bir fotoğraftır, yakalanacak bir durum söz konusu değildir. Rafet ile olan evliliğim asla ve asla bu yalan haberlerden dolayı bitmiş değildir. 5 ay önce aldığımız ayrılma kararının bu konu ile ilgili yakından veya uzaktan alakası yoktur. Ve kimse kimseden maddi bir talepte bulunmamıştır. Başta Rafet olmak üzere, bütün ailem bu çıkan yalan haberlere derin üzüntü duyuyoruz."  Rafet El Roman, Ceren El Roman'ın bu açıklamasından daha sonra ise 'Mahkemeye başvurduk, boşanıyoruz' demekle yetindi.

Rafet El Roman ilk iş olarak Ceren El Roman ile sosyal medyadaki bütün fotoğraflarını sildi ve sosyal medyada bu evliliği hatırlatacak hiç bir fotoğraf bırakmadı.

Bu arada mal paylaşımı ile ilgili de  Almanya'da evlenen ve kanuna göre evlendikten sonra edindikleri tüm malları yarı yarıya bölüşmesi gereken ikilinin, ayrılık sonrası mal varlığı 'Alman usulü' olarak bölüşüleceği konuşuluyor. Zaten Rafet El Roman Ceren El Roman ile evlenmeden önce bir evlilik sözleşmesi de yapmıştı.

Sevgili okurlarım anlayacağınız romantik aşk şarkılarının başarılı yorumcusu bir kez daha aşkta ve evlilikte başarısız oldu. Ünlüler dünyasında bir evliliğin daha sona erdiğine şahit olduk.

İnşallah bu ayrılık her iki taraf açısından hayırlı olur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın