Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in bir gece kulübünde, işadamı Murat Aşık ile yakınlaştığı iddiaları üzerine Murat Aşık'ın sevgilisi Gökçen Taştemel sert açıklamalar yapmıştı. Taştemel'in açıklamalarının ardından Özerk, Gökçen Taştemel'in magazin programlarına da katılarak hakkında asılsız iftiralarda bulunduğunu, kendisini ucuz ve iffetsiz bir kadınmış gibi göstermeye çalıştığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Özerk'in şikayeti üzerine ünlü model Taştemel hakkında hakaret suçundan dava açılan, dava süresince birbirlerine telefon mesajıyla hakaret eden ikili için yeni bir dava açılmıştı.

Taraflar arasındaki davanın uzlaşmaya tabii suçlardan olduğu gerekçesiyle dosya Uzlaşma Bürosu Savcılığı'na gönderilmişti. Uzlaşma teklif edilen Özerk ve Taştemel arasında uzlaşma sağlanamamıştı.

Devam eden yargılamada ünlü şarkıcı Tuğba Özerk hakkında ünlü model Gökçen Taştemel'le karşılıklı sanık olduğu davaya katılmayışı üzerine, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nce yakalama kararı çıkartılmıştı.

Hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen Tuğba Özerk, hakim karşısına çıktı. İfade veren Özerk, daha sonra adliyeden ayrıldı.

Gülben Ergen ile  Seren Serengil' in kameralar karşısında ve arkasında  karşılıklı söz düellosuna girmeleri Seren Serengil'in 3 günlük hapis cezası almasına neden oldu. Seren aslanlar gibi gidip cezasını çekti. Bu gelişme bu tür olaylara yeni bir boyut kazandırdı. Bakalım bu olay daha nelere gebe olacak ?  

Şimdi sırada başka bir ünlümüzün tırmanarak giden tartışmasında  yeni gelişmeler var.

Eşinin evde unuttuğu cep telefonunda Etiler'deki evinde bir kadınla buluşacağına dair mesajları gören Ceyda Sabah, yanına bir çilingir alarak eve gitti. Ancak eşinin evi kendisinden habersiz kiraya verdiğinden haberi olmayan Ceyda Sabah kiracı ile karşı karşıya kaldı. Kiracı Mustafa Kayışoğlu'nun şikayeti üzerine Ceyda Sabah hakkında, "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan dava açıldı.

Yapılan yargılama sonrası Ceyda Sabah beraat etti. Ancak Kiracı Mustafa Kayışoğlu'nun karara itiraz etmesi sonucu Bölge İstinaf Mahkemesi kararı bozdu.İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yeniden başlanan yargılamanın ilk duruşmasına taraflar katılmadı. Mahkeme ara kararında, Coşkun Sabah'ın tanık olarak dinlenmesi için çağırılmasına karar verdi. Suça konu olan evin faturalarının ve aidatlarının da kimin tarafından ödendiğinin sorulmasına hükmeden mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmesine karar verdi.

2018 yılı ünlülerimiz için işlerinden çok mahkeme ve cezaevinde geçecek gibi görünüyor.

Sevgi ve saygı ile kalın