Ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında bu hafta yaşanan kavga magazin gündemine bomba gibi düştü. Emirgan'da bir mekanda yaşanan gergin anların ardından ünlü şarkıcı Berkay'ın burnu kırıldı. "Arda Turan ve Berkay neden kavga etti?" sorusunun yanıtı ikilinin özellikle hayranları tarafından merak ediliyordu. Merak uzun sürmeden ünlü şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin yaşanan bu tatsız kavga ile ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Berkay ve eşi Emirgan'daki bir mekana eğlenmeye gidiyorlar. Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor. Ve sonrası aynen şöyle gelişmiş. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları: "Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda Berkay bana döndü  'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, "Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe" dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata girdi "dedi.

Daha sonra Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ı aramış ve yaşananları anlatmış.

Aslıhan Doğan ise hamile ve Arda Turan'ın çocuğunu doğurmak üzere. Her iki kadının da yaşadıkları tam bir facia. Daha sonra yaşananlar daha da kötü.

Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor, artık nereden bulduysa, üstelik ruhsatsız bir silah o saatte hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor ve diyor ki: "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim." Ama bu konuşma esnasında silah ateşleniyor ve hastanedeki fotokopi makinasına geliyor.

Bu olay duyulduktan sonra savcılık bu konuyla ilgilide hemen soruşturma başlattı. Yani anlayacağınız işler Arda Turan için iyice sarpa sardı. Arda Turan'ın bir süredir  futbol hayatı kötü gidiyordu üzerine birde bu şekilde gündeme gelmesi hem kariyer olarak hem kişilik olarak kendini sıfırladı.

Bir erkeğin karısına asılmak üstelik kocasının yanında af edilecek bir şey değil!

Açıkçası Arda Turan bu saatten sonra bırakın yeşil sahalara çıkmayı toplum içine bile çıkamaz...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.