Bu hafta tüm magazin dünyasında "havada aşk kokusu var" dedirten bir hafta oldu.

İşte bu hafta başrol aşklardan bir kaçı;

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrılıkları şok etkisi yaratmıştı. Günlerce konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrılık haberlerinin sonucunda taraflar konu hakkında pek konuşmamışlardı. Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrılığa daha fazla dayanamadığı ve Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'ı bir şartla affettiği iddialar arasında. Defne Samyeli'nin barışmak için öne sürdüğü şartın "evlilik" olduğu öğrenildi.

Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit'in küçük torunu, Gülşah ve Ender Alkoçlar'ın kızı Aslışah Alkoçlar, yeni bir aşka yelken açmış! Şimdiye kadar hep sosyetik isimlerle flört eden Aslışah Alkoçlar bu kez; 'Hayattaki en büyük şansım' dediği, Engin Altan Düzyatan'la mutlu bir evliliği olan ablası Neslişah Düzyatan gibi bir sanatçıya gönül vermiş.

Aslışah Alkoçlar'ın yeni beyaz atlı prensi, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Elimi Bırakma' dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz 'muş.

"Vatanım Sensin" dizisindeki Leon rolüyle ünlenen Boran Kuzum, 27 Kasım'da bir AVM'de Nihal Işıksaçan'la görüntülenmişti. Fotoğraflarını çeken muhabirlere "Nihal benim çok yakın arkadaşım. Uzun zamandır görüşmeye fırsat bulamıyorduk, bugün buluşup hasret giderelim istedik" demişti. İkili bu hafta için de Nişantaşı'nda objektife takıldı. Yürürken elini Nihal Işıksaçan'ın omzuna atan Boran Kuzum, objektifleri fark edince gerildi. Işıksaçan'dan uzaklaşan oyuncu, sorular üzerine "Sadece arkadaşım, başka özel bir durum yok" dedi.

Bakalım önümüzdeki haftalarda da bu koku etkisini sürdürecek mi?

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.