Mayıs ayında üniversite öğrencisi Amerikalı Sarah Scotti'yle Dominik Cumhuriyeti'nde evlenen Tolga Karel, nakite sıkıştı. Son olarak Antalya'da kamera karşısına geçen oyuncu, ücretini alamayınca geçen yıl satılığa çıkardığı ve sonra vazgeçtiği Beylerbeyi'ndeki evini tekrar gözden çıkardı.

MADDİ OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR.

Eşiyle Amerika'da tatil yapan ve sağlık sektörüne girmek için çalışmalarını hızlandıran Karel, üç katlı evi için istediği 1 milyon 300 bin TL'lik fiyatında da indirim yaptı. Maddi olarak zor günler geçiren oyuncu, evin fiyatını 1 milyon TL'ye düşürdü. Karel'in, satış işlemlerini babasına emanet ettiği öğrenildi.

Tolga Karel her dönem kendi kendini yok etmek için var gücü ile çalışan bir ünlümüz.

Elinde yakaladığı şöhreti bir çok kez düşüncesizce hareket ve seviyeden çok uzak yaşantısı ile yok etmiş birisi bana göre.

İnşallah akıllanır eski günlerine geri döner ama bence treni kaçırdı gibi..

Bu hafta en konuşulan bir diğer haber Fenerbahçe nin başarılı futbolcusu Caner Erkin.

Futbolcu  Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı'nın  aşk bilmecesi sonunda cevabını buldu. Fenerbahçe'den İtalya'nın İnter takımına transfer olan yıldız futbolcu ve güzel oyuncu birlikte çekildikleri ilk pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak herkese ilan-ı aşk etti.

SOSYAL MEDYADAN EVLİLİK TEKLİFİ

Erkin, önceki gün instagram'dan paylaştığı bir karenin altına da kalple 'tek taş yüzük' emojisi koyarak güzel oyuncuya sosyal medyadan  evlilik  teklif etmişti. Asena Atalay ile 6 yıllık evliliğini bitirdikten sonra mutluluğu Şükran Ovalı'da bulan Caner Erkin, aşk itirafını da şu sözlerle yaptı: "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi. Evet uzun zamandır dilediğim, beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum. Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Ortada bir yalan yok. İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var. Bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum." Şükran Ovalı da aynı kareyi kalp emojisiyle hesabında yayınlayarak aşkını itiraf etti.Acaba Caner Erkin bu sefer istediği aşkı ve mutluluğu yakalayabilecek mi.?

Bekleyip göreceğiz bu sorunun cevabını.

Bu hafta Caner Erkin den sonra bir başka ilişkinin hem ıspatı hem de sonucu aldığımız  Zuhal Olcay ile Mazlum Çimen.

Yaklaşık dört ay önce ilişkileri başlayan Zuhal Olcay ile Mazlum Çimen aşk  iddialarını ısrarla reddetse de kısa süre içinde samimi halleriyle objektiflere takılmış, aşk iddialarının gerçek olduğu ortaya çıkmıştı.

Evlilik teklifini nazikçe reddetti

59 yaşındaki müzisyen-oyuncu  Mazlum Çimen, ilişkilerinin dördüncü ayında büyük aşk yaşadığı sevgilisi Zuhal Olcay'a evlenme teklif etti.

En son olarak Ünlüler Demokrası nömetine hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle bugün çok sayıda ünlü Demokrasi nöbetine bakın nasıl destek verecek. Ünlü isimler,katılım sayısının çok olacağı nedeni ile  çevrede oluşabilecek trafik yoğunluğu sebebiyle, etkinlik alanına deniz yoluyla gidecek. 500 kişiyi taşıyacak olan beş tekne, Bebek'ten kalkıp Yenikapı'ya ulaşacak. Tekneler, ünlü isimleri direkt olarak Yenikapı'da kurulan sahnenin arkasındaki özel bölüme indirecek. Ünlüler için ayrılan özel otopark dışında, 25 kişilik bir vale ekibi de 7 Ağustos günü Bebek'te hizmet verecek.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın