Bu hafta iki tane alkışlanacak güzel hareket oldu. Bunlar magazin dünyasında görmek istediğimiz güzel hareketler!

İlki eski küsler Alişan ve Demet Akalın arasında gerçekleşti.  Demet Akalın ile Alişan'ın arasından su sızmazdı. Ama 2012'de dostluk bitti. Büyük bir kavga ettiler.  

Alişan, Demet Akalın'a ''Sen şeytansın. Allah ıslah etsin. Sakın bir daha karşıma çıkma'' diye tweet atmıştı. Demet Akalın da ''Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim'' karşılığını vermişti.

Devreye Demet Akalın'ın 2012'de evlendiği Okan Kurt girince olay daha da büyümüştü.

Sabahları yayınlanan bir magazin programına bu hafta içi telefon ile katılan Alişan'a bir soru üzerine Alişan, "Benim programım bittiği zaman atılan tweet'ler var. Ben bunları unutamıyorum. Gözümün önüne geliyor" diye cevap verdi. Alişan'ın bu sözleri üzerine Demet Akalın da programın sunucusu Gülşen Yüksel Salt'a şu mesajı attı:

"'Acıyor, acıyor' diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral TV müzik ödüllerinde ben 'en iyi kadın popçu' ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..."

Mesajının sonuna çiçek ve kalp emojileri ekleyen Demet Akalın böylelikle Alişan'a zeytin dalı uzatmış oldu. Bence her iki sanatçıda artık bu konuyu uzatmayıp tekrar kucaklaşması gerekiyor. Eminim yakın zamanda buna şahitlik ederiz.

Bir diğer güzel hareket ise Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses arasında yaşandı.

Hülya Avşar eski dostu İbrahim Tatlıses'i yazlığına davet etti.

Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a giden Tatlıses, sosyal medya hesabında şunları yazdı: "Bugün Hülya Hanım'la çok güzel bir gün geçirdik. Davet etti, atladım  Ayvalık'a gittim. Bir de tekir yedirdi ki bana sormayın gitsin... Lezzet bahane, Hülya'nın muhabbeti şahane... Hülya Hanım'ın güzelliği bir yana; neşesi de bir başkadır. Eski günlere gittik, anıları yad ettik. Mavi mavim! Misafirperverliğin ve kadim dostluğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın."

Gerçekten muhteşem bir hareket ve buluşma  olmuş. Eski ama eskimeyen samimi bit dostluk göstergesi...

Bu hafta yaşadığımız bu iki güzel olay belki magazin dünyasında yaşanan bir çok kötü örneğe güzel bir örnek olur da itişmeler, sataşmalar, çekememezlikler, kıskançlıklar, kötü sözler artık magazin malzemesi olmaz!

Şu üç günlük dünyada şöhret de, para da gelip geçici!  önemli olan insan olmanın erdemliği içinde yaşayabilmek!  Tek temennim burnu kalkan şımaran, kibirden yanına yaklaşılmayan ünlülerin bir çoğunun da çok geç olmadan silkelenip bu erdemlik  bilincinde hareket ederek güzel örnek olmaları!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.