Ünlüler dünyasında her dönem aldatma haberlerine şahit oluyoruz.
Ünlüler dünyasında hafta bitmiyor ki biri birini aldatmasın.
Bu hafta aldatma olayı başka bir boyuttan tartışıldı..
"Güzel kadın da aldatılır"diyenler çoğaldı..
Güzel kadınlar da aldatılır." tartışmalarına bu sefer de Hülya Avşar, "Kadın istemediği zaman zor aldatılır gibi geliyor. Yani her şey kadınlarda bitiyor." diye bir yaklaşımda bulundu..
Aldatılmakla ilgili en büyük madalyayı kendisinin kazandığını belirten Avşar Kızı, şu ifadeleri kullandı: "Kadın istemediği zaman zor aldatılır gibi geliyor. Yani her şey kadınlarda bitiyor. İlgi, sevgi, o anki eşinle paylaşımın falan vs... Güzel kadınlar da aldatılabiliyor. Bunun nedeni yanındaki adam ona ders mi vermek istiyor bilmiyorum ama bu çok derin bir konu... Ama aldatılır."
Hülya Avşar güzel kadında aldatılmaya farklı bir yaklaşımda bulunmak isterken kendisinin aldatılmasına kendisinin izin verdiği itirafında da bulunmuş oldu..
Avşar kızı boşanma döneminde evliliğini kurtarmak için çok caba göstermişti .
O yılları ve evliliğini kurtarmak istediğini dile getiren bir basın toplantısı bile yapmıştı..

Biz magazin gazetecileri ile yaptığı o basın toplantısını ve Avşar kızının evliliğini kurtarma çabalarını o yılları bugün gibi hatırlıyorum. Avşar kızı nasıl olur da o zaman aldatılmaya izin verdi .
Avşar kızının bu haftaki "kadın istemesse aldatılmaz" açıklaması açıkcası benim aklımı karıştırdı.
Ama şunu ben de çok iyi biliyorum Avşar kızı tanıdığım en zeki kadınların başında gelir..
Konumuz aldatma olunca, bu hafta Mustafa Ceceli cephesinden de haber var..
Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in düğün tarihi kesinleşti. Ancak düğünü Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in küçük salonunda yapmayı planlayan Selin İmer ve Mustafa Ceceli, bu hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden ret cevabı almışlar.
Bu gelişme üzerine ünlü popçu yeni mekân arayışına başladı. Ünlü çift, Mustafa Ceceli, ABD'den döndüğünden beri Kanlıca'da bir Otel'de kalıyor. Otel, Selin İmer'in bir dönem aşk yaşadığı idda edilen ünlü işadamı Serdar Bilgili'ye ait.
Daha önceki haftalarda Mustafa Ceceli nin eşini boşar boşamaz sevgilisi ile evlenmesini eleştirmiştim.
Hâlâ da eleştirimin arkasındayım.
Ailemizin sanatcısı hacı Mustafa Ceceli kendi marka değerine çok büyük zarar vermiştir.
Oysa bir yıl sabredip bekleseydi aşkını gizli kapılar arkasında yaşayıp sonra böyle bir yola girseydi bu kadar eleştirilmezdi.
Bu aceleciliğin bana göre iki sebebi olabilir.
Biri ya sevgilisi Selin İmer' i deli gibi seviyor sevgilisi kendisinden ayrılma tehtidinde bulundu.Ceceli de sevgilisini kaybetmemek adına bütün zorluklara gögüs germeyi tercih etti.
İkinci tezim de sevgilisi Selin İmer hamile olabilir. Genelde bu tür acele ile yapılan evliliklerin arkasından hamilelik çıkıyor.
Bence çok yakında Mustafa Ceceli' nin bu aceleci tavrının arkasında yatan gerçek sebep ortaya çıkacaktır.
Gerçekler hiç bir zaman çok fazla saklanamaz.
Er ya da geç ortaya çıkar..
Sevgi ve hoşgörü ile kalın