Geçtiğimiz yıl boşanacakları yönünde haberler çıkan Mustafa Sandal ile Emina Sandal cephesinde yeni gelişme yaşandı. Boşanacakları iddia edilen çift yılbaşını birlikte geçirdi.

Ayrılık haberleriyle ilgili çok fazla konuşmayan çiftten yeni bir hamle daha geldi. Yeni albümü için stüdyoya giren Mustafa Sandal sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, eşi Emina Sandal'ı da etiketleyerek 'Azıcık daha sabır... Kavuşmaya, bu hasreti dindirmeye çok az kaldı' yazdı.

Yani anlayacağınız 2017 yılında boşanıyorlar dedikoduları 2018 yılında da bitecek gibi değil!

Şimdi de 2017 yılının olay kadını Kıvıl Ural 2018 yılının ilk haftasında yine magazin sayfalarından inmedi. Bu kez de Duman'ın gitaristi Batuhan Mutlugil'in eşine sataştı.

Leyla Mutlugil, Instagram'da 'Vokal dersi almak istiyorum, var mı bildiğiniz bir hoca?' dedi. Yazım hatalarına takılan Ural, 'Canım ya olacaksın sen de inşallah ellinden önce bir şeyler ama önce Türkçe dersi verin buna' yazdı. Kıvılcım'ın da hatalarla dolu yazısına cevaben Mutlugil de 'Aslında sana verilecek çok ders var lolita... Ağzımı açtırma! Susmayı öğretmediler sana? Seviyemiz ne yazık ki aynı değil, ne yediği belirsiz tip seni' dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ikilinin kavgasına 'Kıvılcım sadece Kaan'ın yuvasını dağıtmakla kalmayacak, Duman Grubu'nu da dağıtacak' yorumunu yaptı.

Gerçekten ben de bu hanımefendi gibi düşünüyorum. Böyle giderse Duman Grubu gerçekten birbirine düşebilir.

Brezilya'da zor günler geçiren Sedat Doğan geçtiğimiz aylarda bir kafeden tablet çalarken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. İlk suçunda iki gün nezarethanede kalan Doğan, bir daha suç işlememesi karşılığında serbest bırakılmıştı.

Bu süreçte Sedat Doğan'ın ailesi oğullarının Türkiye'ye dönmesi için tam 4 kez uçak bileti almıştı. Binlerce doları yanan aile Türkiye'de eli kolu bağlı oğullarının yurduna dönmesini ve kızı Mia'ya kavuşmasını beklemişti.

Ama Sedat Doğan ailesinin bütün bu çabalarını görmezlikten gelip, kaldığı yerden devam ettiği haberleri geliyor. Anlayacağınız 2018 yılında da Sedat Doğan yine aynı.

Bakalım 2018 yılının bu ilk haftasından sonra magazin dünyasında neler değişecek!?

Sevgi ve hoşgörü ile kalın