Geçen sene Marmaris'te Necat Gülseven ile dünyaevine giren Ebru Yaşar bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor.

Yeni albümünün çalışmaları içinde olan Ebru Yaşar'ın yaklaşık 4 aylık hamile olduğunu öğrendim.  Kendisi de  hamile olduğunu öğrenince yaklaşık 15 konserini de iptal etmiş. İlk kez anne olmanın heyecanını tam olarak yaşamak istediğini söylüyor. Daha fazla gizleyemediği durumunu "Aslında biraz daha bekleyip öyle söyleyecektik ama konserlerimi iptal edince bazı gazeteci dostlarım arayıp neler olduğunu sordu. Artık saklamanın bir anlamı kalmadı. Necat'la çok heyecanlıyız" diyerek açıklamak  zorunda kaldı.

Ebru Yaşar yıllarca aşkı aradı en sonunda doğru insanı buldu ve evlendi. Şimdi ise bu güzel yuvayı bir bebek ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Sevgili arkadaşıma buradan "Allah sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin!" diyorum.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Nez geçtiğimiz hafta nişanlandı. Açıkçası bu haberi duyunca çok şaşırdım. Onun evleneceğini hiç ama hiç düşünmüyordum.  Benim gibi bir çok kişi de bu haberi duyunca  şaşırmıştır. Nişanı ile ilgili şunları söyledi " Nişanda ilk dans şarkısını ben besteledim ve bu müzik eşliğinde nişan dansımızı yaptık. Eylem Server bana çok kıymet veriyor ve beni seviyor, ben de onu çok seviyorum, yoksa evet demezdim. Ailesini İngiltere'den getirdi ve beni istedi, ben de ona tuzlu kahve yaptım içtiğinde yüzünü görmeliydiniz zor yutkundu, isteme töreni çok eğlenceliydi " dedi. İnşallah aradığı mutluluğu bulmuştur. Umut ederim evliliğine ve Ebru Yaşar gibi anneliğine de şahit oluruz.

Biri annelik heyecanı yaşıyor, diğeri yeni nişanlandı bunun heyecanı içinde... Şimdi de yeni evlenen ünlü çiftlerimizden Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal' a bir göz atalım. Geçen yaz nikah masasına oturan çift yazın son günlerini fırsat bilerek kısa bir tatile çıkmıştı. Dün Marmaris tatilinden dönen gözde çift yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Kenan İmirzalıoğlu bıyıklı haliyle adeta imajını yeniledi. Yeni filmi "Cingöz Recai" için bıyık bırakmaya başlayan ünlü oyuncu hayranlarından bu haliyle tam not aldı. Her zaman şıklığıyla bilinen Sinem Kobal'ın üzerindeki salaş hırkası ise sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilmedi. Evli olan ve böylesine çok takipçisi olan ünlü çiftler çok fazla göz önünde oluyorlar ve iyi ya da kötü eleştiriliyorlar. Ama ben her iki ünlümüzü eskiden beri çok seviyeli ve işlerinde de çok başarılı buluyorum. Şu ana kadar da evlilikleri de maşallah iyi gidiyor. Özellikle Sinem Kobal' ı yakinen tanıdığım için onu gerçekten sevdiğim ünlülerin içinde en başlara koyarım.

Bu iki ünlümüz zaten çok eleştirilen sanatçılarımızdan değiller. Her zaman seviyeli ve karakterli duruş sergilediler. Basına olumsuz anlamda çok malzeme olmadılar. İkisi de işlerinde ciddi, ilişkilerinde seviyeli, sosyal sorumluluklarının farkında olan  son derece düzgün ünlülerimizden. Böylesi karakteri düzgün ve başarılı sanatçılarımızı gereksiz yere yıpratmayalım ve üzmeyelim...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın