Bu haftada magazin dünyamız oldukça renkliydi. İlk önce bir çok ünlümüzün geçtigimiz dönemde İstanbul da yaşanan bir olaya tepkileriyle yazıma başlamak istedim.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B'ye tecavüz edip kaçan, yakalandıktan sonra ise 'şeytana uydum' diyen servis şoförü Cengiz A. Gülben Ergen'i isyan ettirdi.Yaşananlara sessiz kalmayan Ergen, Twitter sayfasına "Sessiz kalmıyoruz. Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur (Dick Gregory). Tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir!

Şeytanlıktır" notunu düştü.

Sadece isyan eden ünlümüz Gülben hanım degildi.Oyuncu Cem Davran Twitter sayfasına "Tecavüz denilen iğrençliğe 'ama'lı cümle kurmak daha beter iğrençliktir! notunu düştü.

Podyumların başarılı ismi Didem Soydan ise "Tecavüz edenin 'şeytana uydum' savunmasına verilecek en güzel cevap: 'Şeytana uydum' diyeni 'ozaman ateş sana bir şey yapmaz' deyip yakacaksın" mesajını takipçileri ile paylaştı.

Bu gibi durumlarda bakıyorum da ünlülerimiz bülbül kesiliyor. Uzun zamandır polisim Mehmetciğim terör örgütü tarafından şehit düşüyor. Anneler evletsız evlatlar babasız! hepimizin göz yaşları sel oldu. Her nedense bu durum için ünlülerimiz ve daha fazlalarının sesi çıkmıyor, teröre aynı tepkiyi vermemelerine şaşırıyorum!!

Bu haftaki bir başka konu ise yine geçen hafta yazdığım, yazarkende bakalım önümüzdeki hafta neler yaşanılacak dediğim Bade İşçil- Malkoç Süalp çifti. Bu çift son derece tutarsız, bir o kadar da anlamsız bir boşanma sürecini milletin gözü önünde yaşıyorlar.

Artık evimizde yaşayan bir fert gibi her şeylerini an an biliyoruz. Bu hafta yine mahkeme koridorlarındalardı. Resmen ikinci adresleri mahkeme koridorları oldu. Bu sefer ki talepleri bakın neydi;

Boşanmaları yılan hikayesine dönen Bade İşçil- Malkoç Süalp cephesinden yeni bir haber var! İşçil; savcılıktan, Süalp'e geçen yıl açtığı ve sonradan vazgeçtiği boşanma davasından feragat kararının iptal edilmesini istedi.

Feragat kararının kendi gerçek iradesi olmadığını belirten İşçil, bunun korkutulma sonucu alınmış bir karar olduğunu söyledi: "Eşimin, çocuğumuzu İngiltere'ye kaçıracağı tehdidi karşısında davadan feragat etmek zorunda kaldım."

Yukarıda da belirtmeye çalıştığım gibi - Bir durun, bir durun ne yapıyorsanız yapın da artık özelinizi bu denli basınla iç içe yaşamayın!!!

Ben bile artın bunlara ne söyleyeceğimi bilemez oldum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın