2019 bazı ünlülerin aşk hayatlarına uğursuz geldi. Kimi aylar süren evlilikler, kimi yıllar süren evlilikler bitti. Geride bıraktığımız 2019 yılında evliliklerini bitiren ünlü isimlere bir göz atalım.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak ile anlaşmalı olarak 2019 yalında boşanmaya karar verenlerden.

6 yıldır evli olan Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz, evliliklerinde sorun yaşamaları sebebiyle boşanma kararı aldılar.

2019 yalında boşanmaları yılan hikayesine dönen Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti 11 yıllık evliliklerinin ardından çekişmeli boşanma davası ile İstinaf mahkemesinde "anlaşmalı" olarak boşandı.

2016 yılında kızı Pera'ya 22 haftalık hamileyken Serdar Özmen'le nikâh masasına oturan Akasya Asıltürkmen, eşiyle aldıkları ortak kararla tek celsede boşandı.

2013 yılında "Ulan İstanbul" dizisinin setinde başlayan aşklarını 2016 yılında nikâh masasına taşıyan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti Haziran ayında ortak bir açıklamayla boşandıklarını duyurdu.

Sırada podyum dünyasından bir isim var. Tuğba Özay ve İtalyan eşi Ludovic Fattizzo 10 senelik evliliklerini 10 dakika süren mahkeme sonunda bitirdi.

Birçok kez aradığı mutluluğu bulamayan ve 2019 yılıda onun için mutsuz gecen bir sanatçımız var. 61 yaşındaki sanatçı, 34 yaşındaki Murat Akıncı ile 16 Haziran'da evlenmişti. Zerrin Özer, nikâhtan 36 saat sonra boşanmaya karar verdi.

2019 yılı güzel bir aile kurmak isteyen ve bunun İçin çok caba sarfeden ama bir türlü istediği evliliği devam ettiremeyen başarılı bir sanatçımıza da yaramadı. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Serdar Ortaç ve 2014 yılında evlendiği model Chloe Loughnan ağustos ayında anlaşmalı olarak boşandı.

Son olarak, 2018 senesinde New York'ta evlenen Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Ağustos ayında anlaşmalı olarak boşandı.

Açıkcası 2019 yılında boşanan ünlülerimizin listesi bu kadarla bitmiyor. Çok daha uzun bir liste var. Bakalım 2020 de ünlüler dünyasında liste 2019 yılındaki kadar uzun olacak mı? Temennimiz tabi ki olmaması...

Evlilik kutsal bir müessese... Bu müessesenin dejenere olmadığı, değerlerimizin yitirilmediği, evliliklerin saygı ve sevgi çerçevesinde, aile birliği içinde devam etmesi temennilerimizle,

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...