Yaklaşık bir aydır tatil için Tayland'da bulunan Barış Arduç, sonunda Türkiye'ye döndü.

Ünlü oyuncu önceki akşam Engin Öztürk, Kaan Boyner ve Önder Öztarhan'la Bebek'te  görüntülendi. Magazin habercileri haftalardır Barış Arduç' un yolunu gözlüyordu. Hazır başarılı oyuncuyu yakalamışken sorularını sorma fırsatını kaçırmadılar.

Bir aydır sevgilisi Gupse ile "ayrıldılar" dedikodularına Barış Arduç, Gupse Özay'la yollarının ayrıldığı iddiasıyla ilgili gelen soruları büyük bir samimiyetle cevapladı; "Hayatımızda her şey yolunda, ayrılık falan yok" dedi. En sonunda bu merak bitti diyeceğim ama emin olun daha bitmedi. Ne zaman bu çift el ele görülecek, işte o zaman için bitmiş olacak. Benim son yılları içinde ünlüler camiasında en samimi bulduğum çift Barış ve Gupse.

İkisi de çok düzgün, terbiyeli ve egodan uzak! herkese güzel örnek olacak bir çift. İnşallah bir ömür el ele, göz göze, nazarlardan uzak güzel bir ömrü beraber geçirirler.

Gelelim bu hafta uzun yıllardır bana hal ve hareketleri ile enteresan gelen bir ünlümüze. Emrah, eşi Sibel Kirer, oğlu Elyesa ve kızı Eleysa ile Arnavutköy'deki bir balıkçıda yemek yedi. Keyifli başlayan gece basın mensuplarının mekânın önüne gelmesiyle yerini gerginliğe bıraktı. Emrah'ın mekandan çıkmadan önce garsonlara basın mensuplarının çekim yapmamaları konusunda ricada bulundu. Bu sırada araya giren sanatçının menajeri, basın mensuplarına Emrah'ın,  oğlu Tayfun Erdoğan'la ilgili sorulan sorulardan rahatsız olduğunu iletti. Daha sonra mekandan çıkan Emrah'ın  ağzını bıçak açmazken yardımcıları yine de muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Yani anlayacağınız "tavuk yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor" benzetmesi bu yaşananlara güzel bir örnektir.  Emrah uzun yıllardır basın mensuplarına çok kötü davranıyor. Üstelik bu yollardan geçerken bir çok ünlü gibi "mikrofon uzatsalar iki çekim de benimle yapsınlar" dediği yılları bu denli unutarak. İnsan geldiği yeri bilecek. Bu basın mensupları sana bugüne kadar iyilikten başka bir şey yapmadı. Sorulmasını istemediğin soruların sorulmasının da tek sebebi senin zamanında düşüncesizce yaşamış olduğun hatalarının  sonucudur. Bu dünyanın bir de ahireti var.

İnşallah bir gün aynaya bakar da "Ben ne yaptım! Ben nereye gidiyorum!" der ve doğru cevabı bulur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.