Bu hafta iki ayrılık haberini kaleme alacağım. Biri gönül ayrılığı diğeri ömür boyu istemedende olsa acı bir ayrılık.

İlk ayrılık gönül ayrılığı. Bu ayrılık ünlüler dünyasında çok yaşanan bir ayrılık.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya daha önce bir çok kez ayrılık haberleriyle gündeme gelen ancak ilişkilerine dolu dizgin devam eden çift bu kez iddiaları doğruladı.

Ünlü çift Kerem Bürsin’in Amerika’dan dönmesinin ardından hemen ayrılık kararı aldı. Kerem Bürsin bu hafta itibarıyla birlikte yaşadıkları evden de taşındı. Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının lansmanına katılmış, sakal bıraktığı görülen Bürsin, “Sakallar şu anki ruh halim. Sadece uzatmak istedim. Serenay Sarıkaya Amerika dönüşü ilk gördüğünde biraz şaşırdı ama sevdi” demişti. Peki bu söylemle ayrılık kararı arasındaki zaman çok ama çok kısa. Acaba bu kısa zaman içinde ne yaşandı da ayrılık kararı aldılar. Eminimli çok kısa bir zamanda ayrılığın detaylarıda gün ışığına çokacaktır.

Şimdi de acısı çok taze olan bir ayrılık var.

Eşi Zafer Çika’yı kaybettikten sonra sessizliğe bürünen Demet Akbağ, yaklaşık 50 gün sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Son olarak geçtiğimiz haftalarda eşinin ölümünün 40. gününde mevlit okutan Akbağ, Nazım Hikmet’in şiiriyle takipçilerine, eşine olan özlemini dile getirdi.

Nazım Hikmet’in, “Kaldı işte; çayımız bardakta, çocukluğumuz sokaklarda, mutluluğumuz kursağımızda, sevdiklerimiz uzaklarda, gülüşlerimiz fotoğraflarda...” şiirini paylaşan Akbağ, sevenlerini duygulandırdı.

Ünlü ismin paylaştığı şiirin arkasında duran çocuklar ise, kimi takipçileri tarafından Küçükçekmece’deki taciz olayına gönderme olarak görüldü. Öte yandan Demet Akbağ yaptığı paylaşımla kısa sürede onbinlerce beğeni alırken, başsağlığı dileklerini yoruma yazan takipçileri de oldu.

İşte bu hafta çok konuşulan bu iki ayrılığın ayrıntıları böyleydi.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.