2019 yılının ilk günlerinde dünya evine giren Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 20 gün önce tek celsede boşandı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan çift, ilişkilerine ikinci bir şans vererek barışma kararı aldı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün aynı anda paylaşım yaparak barışma sinyali verdi. Burcu Kıratlı elinde çiçeklerle verdiği pozu Instagram hesabından paylaşırken Sinan Akçıl da 24.09.2019 tarihini yazarak Milat notunu düşmüştü.

Akçıl bir mesaj yayınladı "Bazı büyük sevdalar hiçbir sözle anlatılmaz" Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için. Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım" dedi.

Ünlü sanatçı Akçıl bence aşka aşık bir adam! Ama bu aşk konusunda kafası karışık gibi. Yine bence Akçıl birine bağlı kalmaktan yani özgür olamamaktan korkuyor. Üzerinden bu korkuyu atabilse çok daha mutlu olacağına inanıyorum.

Bir başka aşka aşık ünlü sanatçımız da İrem Derici. 21 yaşındaki dansçısı Ataberk Özdene ile yolları sessiz sedasız ayrılan İrem Derici, yeni aşkı komşuda buldu. Yunan şarkıcı Konstantinos Argiros ile düet için Atina'ya giden İrem Derici, ummadığı anda yeni bir aşka yelken açtı.

Müzik çalışmaları sırasında yakınlaşan İrem Derici ile Argiros'un arkadaşlığının duygusal bir boyut kazandığı netleşti.

İrem Derici de aynı Sinan Akçıl gibi aşka aşık sanatçımız.Ama bir türlü başladığı aşkı sonuna kadar getiremiyor. Ünlü sanatcılarımızın bir çoğu yaşadıkları aşklar ne yazık ki iyi bir şekilde sonuçlanmıyor. Evlenenlerin çoğuna baktığımızda evlilikleri de hüsran ile bitiyor.

Umarım her bir ünlümüz gerçek aşkı bulur ve aşklarına sıkı sıkı sarılır.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.