TRT 1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölümüyle seyircisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 5. bölümü merak konusu oldu. İzleyici tarafından, Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm fragmanı, Kendi Düşen Ağlamaz fragman izle araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Selen Soyder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz bu hafta yayınlanacak mı? İşte, Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölüm fragmanı ve detaylar...

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümü 20 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜM NE OLDU?

Serkan, Alize'yi kurtarmıştır ancak Bahattin'in boşboğazlığı nedeniyle şimdi yeni bir krizin ortasındadırlar. Alize, Bahattin'in kendisine yenge demesini arkadaşlarına bir türlü açıklayamazken kurtarıcı hamle yine Serkan'dan gelir. Serkan, kimse bir şeyden şüphelenmesin diye herkesin içinde Alize'ye aşık olduğunu söyler. Oteldekiler şimdilik bu yeni bilginin şokundayken Hazal ortadan kaybolur. En son, sosyal medyadan tanıştığı biriyle buluşmaya giden Hazal'dan haber alamayan arkadaşları, başının belada olduğunu anlar ancak Hazal'ın telefonuna ulaşamamaktadırlar. Serkan'ın akıl yürütmesi ve iz sürmesiyle Hazal, çok kritik bir durumun ortasından kurtarılır. O günün akşamı Alize ve Serkan ilişkisinin dengelerini değiştirecek ve yeni duyguların ortaya çıkmasını sağlayacak şeyler yaşanır.