Bu hafta mutlu ünlülerimizi kaleme alacağım. Zaman kaybetmeden hemen yazıma başlıyorum.

Oyuncu ve sunucu  Esen Yenenler’le Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yenenler, 2019 yılında hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift daha sonra evliliklerini iki tane dünya tatlısı çocuk ile taçlandırdılar.

Berfu hanım bu hafta Hülya Avşar’ın konuğuydu. Hülya Avşar , "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfi Yenenler’e "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtını verdi. İkilinin bu sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra bu sohbet Esen Yenenler’e soruldu ve verdiği cevap şöyleydi:

”Kimse torpille şov programı yapamaz. Yetenekli bir kadınla daha önce bu işi yapan adamla bir araya gelmiş oldu. Mutluyuz ve evlilik de kolay değil” dedi. 

Bu yaşananlar sonucunda mutlu bir aile gördüm. Başkası olsa birbirine girmişti. 

Şimdi başka bir mutlu aile sıradaki haberim. Dizi aşkları gerçeğe dönüşen Burak Özçivit ve  Fahriye Evcen çifti 2017 yılında hayatlarını birleştirmişti.

Bu ünlü çiftimizin de Yenenler çifti gibi iki evlatları oldu evlilikten sonra.

Bu hafta Fahriye Evcen doğum gününü ailece kutladı ve o anları da sosyal medyadan paylaştı.

Evcen fotoğrafın altına ise, "Hayatımın en anlamlı doğum günlerinden biriydi. Tüm dostlarım, arkadaşlarım ve çok kalabalık ailem… Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hepinizi çok seviyorum" notunu ekledi!

İşte ünlüler dünyasından bir mutlu aile tablosu daha.

Bir mutlu aile daha ünlüler dünyasından. Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz yıl 19 Haziran'da sevgilisi Burcu  Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarını birleştirmişti. Çift te diğer iki ünlü ailemiz gibi mutlu evliliklerini Ardıç adını verdiği oğullarıyla taçlandırdı.

Kaan Urgancıoğlu'ndan bu hafta tatlı minik oğlu  ile bahçe pozunu sosyal medyadan paylaştı. Kaan Urgancıoğlu'nun oğlu ile sevimli pozuna "Baba olmak çok yakıştı" yorumları yağdı. Bu ünlü ailemizde ilk günden bugüne mutlu bir aile olmayı başaran ünlülerimizden oldular.

Son olarak 2018 yılında Emily Mahringer ile nikah masasına oturan oyuncu Gürgen Öz bar haberimde.

Çiftimiz ikinci kez baba oldu. 

Öz, haberi sosyal medya hesabından duyurdu: "Hoş geldin oğlum… Hoş geldin Maxim Deniz Öz… Sabah güneşle beraber doğdun… Etrafa ışık saç, aydınlık ol" paylaşımını yaptı.

Bu hafta benim içinde bu güzel bir haber dizisi oldu . Çünkü özellikle ünlüler dünyasında daha çok alışık olduğumuz kavgaların dışında bir haber ortaya çıktı.

Umarım bu haberler örnek olur birçok insana.

Sevgiyle kalın.