Acun Ilıcalı'nın sunduğu, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de finale sayılı günler kaldı. Büyük Kıbrıs finaline iki gün kala elenen isim dün akşam belli oldu. Büyük çekişmeye sahne olan oyunlar sonrası adaya sürpriz bir isim veda etti. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi?

Önceki gün oynanan dokunulmazlık oyununda Adem Kılıççı dokunulmazlığı kazanarak kendisini garantiye almıştı. Heyecanın doruk noktasına ulaştığı Survivor'da dün akşam ise dokunulmazlık oyununu müthiş performasıyla Serhat Akın kazandı. Dokunulmazlık kolyesini Serhat Akın'ın almasıyla birlikte eleme adayları gönüllüler takımından Ogeday ve ünlüler takımından İlhan Mansız oldu. Bu ikiliden birisinin veda etmesiyle birlikte Kıbrıs finali öncesi adada sadece dört yarışmacı kalmış oldu.

Sürpriz bir şekilde eleme konseyine çıkan İlhan Mansız, Ogeday'dan daha düşük SMS oranına sahip olduğu için Survivor adasına veda etti.

SURVIVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor'da Kıbrıs finaline artık sadece sayılı günler kaldı. Yarışmada son 3 güne girildi ve şimdilik Kıbrıs Finali ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Seyirciler büyük bir merakla finali beklerken, iddialara göre Çarşamba günü yapılacak yayın sırasında final ile ilgili tüm detaylar da açıklanacak.