Mehmet Ali Erbil hastanelik oldu! (Mehmet Ali Erbil kimdir?)

Sevilen şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ali Erbil, önceki gün aniden rahatsızland. Ünlü şovmen, çağırılan ambulans ile acilen hastaneye kaldırıldı. Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Erbil'in sağlık durumu merak ediliyordu. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN ZEHİRLENME YAŞADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Ünlü şovmenin hastanede tedavi altına alındığını haber alan yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Erbil dün gece geç saatlere kadar süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Erbil evinde dinlenmeye çekilirken yediği etten zehirlenmesi nedeniyle fenalaştığı öne sürüldü. (Hürriyet)

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil 1962 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası ünlü oyuncu Sadettin Erbil’dir. Okan , Mustafa ve Yeşim isminde kardeşleri vardır. Annesi Yurdagül hanım Sadettin Erbil’den ayrılıp subay olan üvey babasıyla evlenmiş ve Mehmet Ali Erbil annesi ve üvey babasıyla büyümüştür. Üvey babası subay olduğu için İstanbul, Balıkesir ve Ankara’da yaşamış ve eğitiminin temelini bu şehirlerde tamamlamıştır. Sonrasında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda yatılı olarak girmiştir. Çok yetenekli olduğu daha o zamanlarda anlaşılan Mehmet Ali Erbil 16 yaşındayken ilk kez Küheylan isimli Tiyatro oyununda başrol oynamış ve henüz 17 yaşında ödül almıştır. Sonrasında günümüze kadar birçok filmde oynamış, birçok dizi de yer almış, birçok programı yazıp-yönetip sunmuş ve birçok filmde seslendirme yapmıştır.

Hababam Sınıfı filmlerinin eski ve yeni versiyonları sinema da onu çok sevdirmiştir. En büyük işi ise Çarkıfelek isimli yarışma programıdır bu program onu ülkenin en sevilen showmanlerinden biri yapmıştır. Aşk hayatı ise oldukça çalkantıldır. Bir çok defa evlenip boşanmıştır. Bu evliliklerinden Sezin, Yasmin ve Ali Sadi isimlerinde 3 adet çocugu vadır. Bunun dışında televizyon camiasından birçok ünlüyle birlikte olup ayrılmıştır.