Her yaptığı, her söylediği ve sosyal medyadaki her paylaşımı olan olan Dilan Polat'ın şu sıralar eşiyle sorunlar yaşadığı hatta ayrıldığı bile iddia edildi. Kardeşinde kalan ve ayrıldığına dair paylaşımlar yapan Dilan Polat'ın hayatı da sık sık merak ediliyor. Lüks hediyeler, gösterişli yaşamı ile magazin gündeminden düşmeyen Dilan Polat 32 yaşında ve İstanbullu. Dilan Polat^ın eşi ise iş insani Engin Polat.

Instagram sayfası üzerinden imalı paylaşımlar yapan Polat'ın gönderileri bu iddiaları güçlendirirken ikilinin birbirini takipten çıkması da dikkatlerden kaçmadı.

Dilan Polat sosyal medya hesabından; 'Bugün geriye kalan hayatımın ilk günü. Nasıl heyecanlıyım anlatamam.', 'Ben bu yolda tek başıma da giderim ama derdim, sana yol kenarındaki çiçekleri göstermek' sözleriyle paylaşımlar yaptı.

Kardeşinin evinde olduğu da belirten Polat, 'Kankalarımın desteğini kimse sorgulamasın' ifadeleriyle de dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu gönderilerin ardından Dilan Polat'tan henüz bir açıklama gelmedi.

Dilan Polat kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da oldukça başarılı olarak, ismini duyurmayı başarmıştır.

İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram'da binlerce takipçisi olan Dilan Polat sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir.

Instagram hesabındaki kullanıcı adı "dilanpolat" olan güzel ismin 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.