Deli Gönül 3. yeni bölümde neler olacak? 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı FOX TV ekranlarının yeni dizisi Deli Gönül'de heyecan her geçen bölüm artıyor. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Fatmanur aşkının pelinden gitmeye karar verdi fakat Ahmet'in yapacağı hamleden habersizdir. Kadir ise Fatmanur'un hayatta olup olmadığını öğrenmek üzeredir. Oyuncu kadrosunda başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yanı sıra Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Zuhal Yalçın, Yılmaz Şerif, Hayal Ada Topakkaya gibi usta ve genç birçok oyuncu yer alıyor. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlanmıştı. Deli Gönül 3. bölüm fragmanı yayımlandı mı sorusunu soran izleyiciller bir sonraki haftayı sabırsızlıkla beklemeye başladı.Peki, Deli Gönül dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Deli Gönül son bölüm fragmanı izlemek ve ve detaylarını öğrenmek için istanbulgazetesi.com.tr'yi takip edin.

DELİ GÖNÜL 3. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadir, Türkan ile evlenerek Şükran’ı alabilmek için büyük bir adım atmış olur. Fakat Şükran’ı geri almak o kadar kolay görünmemektedir.  Diğer yanda Kadir, Fatmanur’un ölmüş olduğunu kabul etmesi gerektiği gerçeği ile karşı karşıya kalacak. Onun Fatmanur’a duyduğu özlemle yaptıkları, Hayri için tehlike çanlarının çalmasını sağlayacak. Planının bozulasından korkan Hayri, Fatmanur’un evlilik sürecini hızlandıracak; Fatmanur, Ahmet ile aldığı evlenme kararının hızla uygulanması karşısında, adeta ailesinin ona çizdiği kadere doğru yol alacak. Ahmet ise annesini Fatmanur’un ailesine tanıtmak ile ilgili sıkıntı yaşayacak. Bu durumun üzerinde yarattığı gerginlik, Ahmet’in yine en yakınlarını incitmesi ile son bulacak.

DELİ GÖNÜL 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatmanur aşkının peşinden gitmeye karar verir. Ancak en büyük yardımcısı olarak gördüğü Ahmet, aslında en büyük engelidir. Ahmet, Fatmanur'u kaybedeceğini hissedince büyük bir hamle yapar. Türkan’ın, Kadir’e olan ilgisi giderek hayranlık ve sevgiye dönüşürken, bu durum aldığı tüm kararları etkilemeye başlayacaktır. Şafak ablasında ki bu değişimi hissettiğinde öfkelenecek ve bu öfkesinin hedefine Kadir’i koyarak harekete geçecektir. Sınıfın erkekleri, Şafak’ın önderliğinde yeni gelen Rezzan’a hoş geldin şakası tertip ederek, onu zor durumda bırakmayı amaçlarken, yaptıkları şaka hiç ummadıkları şekilde sonlanacaktır. Bu Şafak ve yakın arkadaşı Alp arasında ki bağları sarsacak, Alp sonunda vicdanına yenik düşecektir.  Kadir ve Fatmanur’un sonsuz aşkları, bir kere daha Hayri’nin tuzakları ile sınanırken, yapacakları seçimler kaderlerini değiştirecektir.

DELİ GÖNÜL OYUNCULARI KİMDİR?

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (MEHMET KADİR ÖLÇEK)

1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Murat Ünalmış 36 yaşındadır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Sonrasında ise Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nü okumuştur. Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra sinema sektörüne dahil olmuştur. Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde ünlenmiştir. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak ise Sevda Kuşun Kanadında dizisinde başrol olarak yer almış ve diziden ayrılıştır.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (FATMANUR GÜZEL)

1990 yılında İstanbul'da doğan güzel oyuncu, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde eğitimini sürdürüyor. İlk dizi deneyimini 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı. Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.